Aparacik się sprawuje - z tym że obecnie nie ma co focić Bo ja tak ogólnie zdjęć imprezowo-okolicznościowych to.... niekoniecznie Lubię zdjęcia roślin i zwierzątek i to najlepiej z bliska... Dlatego czekam na wiosnę i na kwitnienie - bo takie fotografowanie mnie cieszy. Natomiast - na pewno nie jest to wygodny aparacik na wycieczki i wypady i tego typu sprawy bo jednak ma swoją wielkość - pewnie że szału nie ma ale nosić go jednak trza Buziolki
Dziewczynki.. Najpierw grupowo odpiszę na nurtujące Was pytania ....
Żebym ja tak mogła wreszcie te klasówki sprawdzić , to bym się cieszyła .. A tak na poważnie .. W ramach odstresowania kończę dziś decoupageowe domki na wianki wiosenne ....
Już pokażę te moje wypociny
Noo i żeby jeszcze sobie " uatrakcyjnić " leniwy wieczór to załatwiam wyjazd na Chelsea flower show , który jest już prawie całkiem zabukowany ... Tak to napisałam bele jak , ale tak się cieszę ,że ciężko to napisać
Buziaki dla Was ... Jutro Wam odpiszę już na spokojnie , bo teraz mam lekkie obawy ,że się wnet przykleję do klawiatury i wtedy któraś z Was będzie mnie musiała na tych targach zastąpić ...