Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

malgorzata_s... 18:19, 20 lut 2014

Domki śliczniusie W wiankach będą bosssssssssko wyglądać
bleebla 23:01, 22 lut 2014

Hoho ale wyjazd się szykuje. Bedzie co wspominać

Domki bardzo ładne. Czekam na fotki wiosennych wianków
Madzenka 07:44, 23 lut 2014

Miałam takie zaległości u. Ciebie , że hej. le na szczęście zniknęłaś, więc dalam radę nadrobić szytskie tyly
Lądek mnie bardzo interesuje, wyślij mi proszę emalię
bociek 09:33, 23 lut 2014

Hmmm, jeszcze dopieszczasz te domki???
gierczusia 11:20, 23 lut 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Nio szkoda że Szkrabik mój jeszcze taki mały ale spokojnie może jeszcze polecimy

Nooooo ... Ja myślę .. Do setnych urodzin jeszcze troszku mamy , więc pewnie zdążymy

Buziaki ślę na koniec świata
gierczusia 11:27, 23 lut 2014

Margarete napisał(a)
Poczytałam i tez juz jestem na bieżąco..........

O krokusach obibokach poczytałam - moje też z tych leniwych ( albo z głęboko je posadziłam bo to moja prapremiera cebulowych w tym roku )

!

Podziwiam wytrwaość w nadrabianiu.......... Naprawdę

Uśmiałam się jak przeczytałam ,że w tym roku Twoja " cebulowa " premiera , bo ze mną jest dokładnie tak samo ... Założyłam ,że w tym roku chcę mieć łączkę krokusowa a mam figę z makiem i teraz dzielę Twoje wątpliwości.... ( czy nie za głęboko posadziłam , czy coś innego...achhhhh... Nie wiem .. W każdym razie krokusów nie mam

Sadziłam je " na nożyczki "....ponieważ są w trawniku a korzenie są dość zbite i miałam mikro krokusy to nożyczkami wywaliłam dziursko w murawie i bach tam cebulkę .... Już widzę , jak pól Ogrodowiska się nabija z mojej eksperymentalnej metody ..... Która na dodatek ( mimo prawie całkowitego zdemolowania nożyczek ) raczej nie zadziałała

Buziaki

Ps.. Mam nadzieję ,że chociaż Twoje już wylazły
gierczusia 11:30, 23 lut 2014

ewakatowice napisał(a)
jak przygotowania sąsiadki do sezonu?

Sąsiadeczko .. Jestem prawie i w przenośni w lesie .... Czyli nic ... Przycięłam drzewka i dziś się zabieram do oprysku promanalem...noo i przede wszystkim : jest plan ... A to jest najważniejsze

Ps..czy Ty wiesz ,że my mamy do siebie jakieś 2 min jazdy samochodem ??
gierczusia 11:34, 23 lut 2014

anna_g napisał(a)

Aparacik się sprawuje - z tym że obecnie nie ma co focić Bo ja tak ogólnie zdjęć imprezowo-okolicznościowych to.... niekoniecznie Lubię zdjęcia roślin i zwierzątek i to najlepiej z bliska... Dlatego czekam na wiosnę i na kwitnienie - bo takie fotografowanie mnie cieszy. Natomiast - na pewno nie jest to wygodny aparacik na wycieczki i wypady i tego typu sprawy bo jednak ma swoją wielkość - pewnie że szału nie ma ale nosić go jednak trza Buziolki

Aniu .. Ja dokładnie w identycznym celu potrzebuję aparatu.. Dalej jeszcze się nie zdecydowałam co kupić i na co zwrócić szczególną uwagę..ale Twoja focia jest naprawdę piękna ...

Teraz myślę ,czy jednak nie powinnam się uwinąć przed wyjazdem do Anglii , ale skoro mówisz ,że to pieruńswo jednak dość ciężkie jest , to w zasadzie nie muszę sie spieszyć , bo ńie bedem takiego dziada dźwigać przez cały dzień na swojej szyjce

Buziaki ... Zima chyba już odpuściła ... Hurrrrrrrrrra
gierczusia 11:37, 23 lut 2014

elzbieta_g napisał(a)
na poprawę humoru ...gdzie?... do wątku gierczusi miło poczytać to i owo w humorystycznym stylu pozdrawia Ela Elę

Elunia również pozdrawiam gorąco
jak tu nie byc radosnym kiedy juz wiosnę czuć ????
gierczusia 11:38, 23 lut 2014

Urszulla napisał(a)
Ha,ha,ha
pośmiałam się też w Twoim Mikroświecie

I o to mi własnie chodziło Ulcia ...

Buziaki ślę ... Gorrrące