Irciu byłaś u lekarza czy jakiego guru ?))))))Masz całkowitą rację.Tylko Pszczółka taki komentarz o froncie wrzuciła,że nie byłam pewna czy to komplement czy rozczarowanie ))))))))))))))))))))
tak, to już klimat kolorowych rabat, jak w wizytówce
Na tym drugim zdjęciu udowadniam Pszczółce,że są bardzo swojskie słoneczniczek,dwie odmiany rudbeki ,tytoń pod spodem jeszcze nie widoczne cynie i w środku pomidor koktajlowy żółty)))))))))))))))))))))))))
a po co komuś, coś udowadniać, każdy ma swój styl, to co lubi dzielimy się wiedzą i pomocą, nie jest tak, że zawsze nas lubią i podoba się w każdym ogrodzie, no samo życie ale jak to się ma do wielkości i tempa wszechświata, drobiazgi
Irciu byłaś u lekarza czy jakiego guru ?))))))Masz całkowitą rację.Tylko Pszczółka taki komentarz o froncie wrzuciła,że nie byłam pewna czy to komplement czy rozczarowanie ))))))))))))))))))))
wytłumaczyła, że nie rozczarowanie, a raczej zaskoczenie
niestety, takie typy jak ja nie uznają autorytetów, równość tak więc guru nie mam, ale słucham co mówią mądrzy ludzie i mózgu używam do myślenia
Widzisz Marcia każdy facet Ci to powie to Twój styl i tylko tobie ma się podobać a jeśli komuś po drodze to chwała. czytam pozdrawiam.
Ja też wychodzę z takiego założenia,że ja mam być zadowolona,właściwie w tym wypadku ,żeby dobrze czuć się w otoczeniu ...
Jeszcze to wszystko jest niedopracowane liczę na pomoc,ale na razie "same zaskoczenia")))))))))))))))))))))))))
Pozdrawiam Bogusławie
Niezawodne tytonie ponownie pojawiły się u Ciebie.W tym roku miałam zamiar zrobić taki parawanik z tytoni,szałwii trójbarwnej i oczywiście z tytoni,które niezwykle wyrosły rok temu i co???? Tytonie się zbuntowały i z własnego siewu mam niskie!!!
Niezawodne tytonie ponownie pojawiły się u Ciebie.W tym roku miałam zamiar zrobić taki parawanik z tytoni,szałwii trójbarwnej i oczywiście z tytoni,które niezwykle wyrosły rok temu i co???? Tytonie się zbuntowały i z własnego siewu mam niskie!!!
Bogdziu ja chciałam mieć średnie bo biały wielgachny tytoń był za wysoki.Mam sporo samosiejek tytoniowych jeszcze nie kwitną,ale myślę,że jak te pędzone zmarkotnieją to te pokażą na co je stać
Miałam nie wysiewać tytoni,ale jak nie tytoń to co ...?I nie mając pomysłu wysiałam
Bogusia pachnie mi już tuberoza tak się cieszę