Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

justi 02:47, 23 wrz 2012

Ja też zaglądam, ale że późno to padam już . Ładne Martuś masz te duże dalie rózowe.
zbigniew_gazda 08:14, 23 wrz 2012

Marta zaglądam ale dopiero w niedzielę jak na skowronka przystało. Pokaż liście tej hosty.
Tess 08:37, 23 wrz 2012

Zaglądacz melduje, że gapa jest, bo choć zakątek pochwalił, choć właścicielkę zganił, że go nie pokazuje, nie zapytał, co to te niebieskości.
Dziś doczytałam, że to barbula!
Zdecydowanie za mną chodzi.... Ani chybi, to znak jakiś
Martek 08:44, 23 wrz 2012

justi napisał(a)
Ja też zaglądam, ale że późno to padam już . Ładne Martuś masz te duże dalie rózowe.

O Justi coś ty robiła o tej porze nawet ja wymiękłam ?Dziękuję powiem im to
Martek 08:49, 23 wrz 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Marta zaglądam ale dopiero w niedzielę jak na skowronka przystało. Pokaż liście tej hosty.

Zbyszku zrobię.Hosta jest w takim miejscu i trochę za czymś ,że trudno zrobić jej całości zdjęcie ,ale się postaram.Wykopałam ostatnio lawendę po sąsiedzku może lepiej ją widać nie zwróciłam uwagi w sumie.Pachnie i za dni to też jeszcze raz sprawdzę .Dość szybko przekwitają jej kwiatostany,ale ma ich zapas otwierają się pojedynczo potem jak zazębiają się dwie i ta pierwsza więdnie .Pewnie jak jest kilka kwiatków to z wiatrem czuć ten zapach bez wtykania nosa ...?
Miłego dnia oczywiście również i dla małżonki
Martek 08:52, 23 wrz 2012

Tess napisał(a)
Zaglądacz melduje, że gapa jest, bo choć zakątek pochwalił, choć właścicielkę zganił, że go nie pokazuje, nie zapytał, co to te niebieskości.
Dziś doczytałam, że to barbula!
Zdecydowanie za mną chodzi.... Ani chybi, to znak jakiś

Tess jak masz troszkę miejsce osłonięte od wiatrów kiedy nie ma śniegu ,a w powietrzu szaleją mrozy to naprawdę warto .Ja to już pisałam i kto ma wie,że jak się pociera listki to zapach jak coś trochę przypominającego szałwię i lawendę .Tak naprawdę po prostu ziołowo nie wiem czym.A byłam w ogrodniczym i tam była ta ogrodowiskowa perowska czy jak jej tam i też podobnie pachniały jej listki chociaż ma inne .Babka powiedziała mi,że obie rośliny prawdopodobnie mają coś wspólnego ze sobą
beta 12:44, 23 wrz 2012

przywitać sie przyszłam

byłam już u Ciebie ale sladu nie zostawiałm, wobec powyższego poprawiam się i uśmiech przesyłam

Martek 12:46, 23 wrz 2012

beta napisał(a)
przywitać sie przyszłam

byłam już u Ciebie ale sladu nie zostawiałm, wobec powyższego poprawiam się i uśmiech przesyłam

Odwzajemniam ,ale chyba nie dorównam twojemu więc uwierz mi na słowo
Gardenarium 12:48, 23 wrz 2012

Wczoraj widziałam fajną barbulę w szkółce. Pozdrowienia niedzielne

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 13:10, 23 wrz 2012

Na której stronie masz problem w ogrodzie? Popatrzę, doradzę coś jak wrócę, bo jadę po donice.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies