Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Martek 09:54, 27 wrz 2012

asc napisał(a)
Marta, możesz posadzić obok siebie dwie rózne trawy.... mi takie połączenia sie podobają
I dziki, że mnei nie prześcigałaś za zaśmiecanie wątku
A teraz do spania, bo o 6 pobudka.... grrr....

No co ty,kokietujesz masz fantastyczny ogród do "zaśmiecaj"nim mój wątek ile chcesz.Jak pisałam może ktoś łyknie,że to u mnie )))))))))))))

Masz rację można dwie trawy koło siebie tylko na te wielkie nie mam tyle wydziabane z trawnika

Aniu przesadzałaś kiedyś o tej porze miskanty ???
Martek 09:56, 27 wrz 2012

malgocha1960 napisał(a)
Marta,widzę,że też lubisz wszystkie kolory swiata w kwiatach.Dla mnie wszystkie rabaty moga byc jak najbardziej wielokolorowe i nie przeszkadza mi zadne łaczenie kolorów na rabatach.

To widzę,że mam bratnią duszę bardzo się cieszę Małgicha życie bez kolorów może chyba istnieć tylko jak się ma 17 lat i pierwszą miłość )))))))))))))))))))
Milka 10:27, 27 wrz 2012

Widzę, że juz wszystko wiesz! a pana opiernicz, albo kulkę niech odkupi!!
Martek 10:31, 27 wrz 2012

irena_milek napisał(a)

Wiem,może wszystkiego to nie wiem jeszcze bez przesady,ale,żeś niesamowita i szalona to dawno ))))))))
Nie wiem ,która to z koparek chyba teraz ,nie złapałam na gorącym uczynku.Ale kulkę oglądałam i nie zauważyłam wcześniej dziury ,wczoraj jak mi gość chwalił ,że taka ładna ))))))))))))))))))))))))))))))))
betysia 11:04, 27 wrz 2012

Obejrzalam urokliwe zakatki, nacieszylam oczeta, pochwaly Danusi zasluzone...piekna kolorystyka!!!!
zostawiam promyczki dzisiejszego slona, usciski zostawiam rowniez i cudownego, radosnego, fantastycznego dnia zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...i uciekam....ale tylko do nastepnego razu w tym samym miejscu o nieco innej porze....
Martek 11:30, 27 wrz 2012

betysia napisał(a)
Obejrzalam urokliwe zakatki, nacieszylam oczeta, pochwaly Danusi zasluzone...piekna kolorystyka!!!!
zostawiam promyczki dzisiejszego slona, usciski zostawiam rowniez i cudownego, radosnego, fantastycznego dnia zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...i uciekam....ale tylko do nastepnego razu w tym samym miejscu o nieco innej porze....

Dzięki Betusiu
Nie siedzę przed monitorem.
Z miłą chęcią złapię te twoje promyki bo u mnie też słonecznie,ale wiatr jak halny taki jak wczoraj ten sam co mnie przewiał ,żeby nie napisać prze...)))))
Do miłego i ja cię pozdrawiam serdecznie dziękując za budujące słowa
Pszczelarnia 13:52, 27 wrz 2012

Martku, Owad mówi, że liściasty.
Wy tam blisko źródła jesteście ze spółdzielnią Apis w Lublinie (istnieje jeszcze?).
Martek 13:59, 27 wrz 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Martku, Owad mówi, że liściasty.
Wy tam blisko źródła jesteście ze spółdzielnią Apis w Lublinie (istnieje jeszcze?).

Istnieje w/dług mnie nadal i jest wiele prywatnych pasiek gdzie handel kwitnie na targach.
A mówisz,że Apis to ma takie jak trzeba te produkty swoje ???
Ja tak zawsze mam wątpliwości może zupełnie nie słusznie ?
Dziękuję za szybki odzew Pszczółko Ewo
Elfik 17:21, 27 wrz 2012

irena_milek napisał(a)
...he he,,, ja już sobie wyobrażam tę niepowtarzalną fantastykę słowną Marty, coby pana ob-tegować... On by się chyba nawet nie zorientowal, że jest ob-tego-wywany...
justi 18:03, 27 wrz 2012

Martek napisał(a)
Dzisiejszy poranek

Muszę powtórzyć te zdjęcia, bo fajne ujęcia zrobiłaś. Widać "rzekę" z trawy. Bardzo dobrze dobrałaś kształt i wyszedł świetny efekt. Lubię takie wijące się wstęgi - rzeczki. A koniec chowa się za domem, ot taka nutka tajemnicy ... i ta poranna mgła ...no rewelacja!!!