Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Martek 23:07, 27 wrz 2012

Klamber napisał(a)
Kurcze, Marzenka mnie uprzedziła, ja jej nie mam ale w lesie jest jej sporo i na pewno przyniosę bo jest ładna. Marto pewnie zejdzie się z pół roku zanim wrócę. jakie karpy miałaś na myśli. Dobrej nocki życzę

Robercie wyczytałeś,że mam karpy dalii i nie będę miała w kolejnym sezonie na wszystkie miejsca.
Głównie miałam na myśli ciemnoczerwoną o średnim wzroście dalię .
Napisałeś,że twoje się zmarnowały i chętnie przyjmiesz.
Dlatego zapytałam czy wiosną wrócisz.Bo karpy wiesz wykopię teraz po pierwszych przymrozkach,a ciebie chyba już niet ,ale można jeszcze wysłać wiosną .
Miłych snów Robercie
viva 00:44, 28 wrz 2012

Marto, obejrzałam zdjęcia, jest pięknie, więcej z siebie już nie wykrzeszę, dobranoc
Martek 01:03, 28 wrz 2012

viva napisał(a)
Marto, obejrzałam zdjęcia, jest pięknie, więcej z siebie już nie wykrzeszę, dobranoc

Vivo dobranoc ,ja zaglądam często i nic nie piszę
Może kiedyś stworzę coś wielkiego jak u ciebie i was ,teraz cieszę się każdym dobrym i nawet mniej fajnym słowem bo się uczę jak ogarniać to wszystko w sumie bez większych wydatków
Klamber 06:36, 28 wrz 2012

Ło matko Marto, na śmierć zapomniałem. Nie ma problema, możesz wysłać, czy adres masz do mnie?, czy podać? A w zamian coś chciałaś? Widziałem Twoje trawy a firletka jest jeszcze biała ale jam tylko tę co Ania mogę dać. Pozdrówka
Mala_Mi 08:48, 28 wrz 2012

Co do miskanta.... jak s Ci sięuda wykopać z dosć dużą brył ziemi..... to przesadż.... trochę uciętych łopatą trawek uschnie, ale reszta bedzie rosła Za rok odbije jak należy.
Pszczelarnia 08:49, 28 wrz 2012

Marto, za słowo "pomyślunek" ściskam Cię. To słowo z naszego domowego słownika.
Bardzo się podbudowałam wpisem w MPO, takie spojrzenie jest właściwe, daje radość z pracy w ogrodzie. No przecież nie może być tak, że wiedząc, co należy robić nic nie robimy.
Martek 11:53, 28 wrz 2012

Klamber napisał(a)
Ło matko Marto, na śmierć zapomniałem. Nie ma problema, możesz wysłać, czy adres masz do mnie?, czy podać? A w zamian coś chciałaś? Widziałem Twoje trawy a firletka jest jeszcze biała ale jam tylko tę co Ania mogę dać. Pozdrówka

Robercie ja nic nie chcę w zamian ja tylko zapytałam czy chcesz,a jeśli to kiedy je wysyłać ???
Martek 11:56, 28 wrz 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Marto, za słowo "pomyślunek" ściskam Cię. To słowo z naszego domowego słownika.
Bardzo się podbudowałam wpisem w MPO, takie spojrzenie jest właściwe, daje radość z pracy w ogrodzie. No przecież nie może być tak, że wiedząc, co należy robić nic nie robimy.

Proszę bardzo Pszczółko )))))))))))
A MPO muszę rozszyfrować gdzie ten wpis ?)))))))))))))))

Już wiem i powiem tak.
Mój klucz na forum to żaden klucz Nigdy nie wchodzę na swój wątek jako pierwszy skacze i już potem nie chwytam
Gabriela 13:00, 28 wrz 2012

Martek napisał(a)
[

Marta, ja dopiero tutaj zobaczyłam większy kawałek Twojego ogrodu, tak to zawsze byłaś zdjęciową detalistką, rób szersze plany, ogród wygląda naprawdę bujnie i pięknie. I trawnik ładny. Pozdrawiam.
Martek 13:25, 28 wrz 2012

Gabriela napisał(a)

[

Marta, ja dopiero tutaj zobaczyłam większy kawałek Twojego ogrodu, tak to zawsze byłaś zdjęciową detalistką, rób szersze plany, ogród wygląda naprawdę bujnie i pięknie. I trawnik ładny. Pozdrawiam.

Gabrysiu pod tym kątem to i mnie się to podoba mimo niedociągnięć bo przyroda jest piękna .Nic nie mogę jej ująć .
Natomiast jest to teren dopiero zagospodarowywany zielenią więc przede mną jeszcze sporo pracy

Lecę teraz do kuchni.Miałam tam być dawno,a przed tym na działce .Przegadałam tel. sporo czasu