Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Danusza 13:40, 28 wrz 2012

Martek napisał(a)

[

Marta, ja dopiero tutaj zobaczyłam większy kawałek Twojego ogrodu, tak to zawsze byłaś zdjęciową detalistką, rób szersze plany, ogród wygląda naprawdę bujnie i pięknie. I trawnik ładny. Pozdrawiam.

Gabrysiu pod tym kątem to i mnie się to podoba mimo niedociągnięć bo przyroda jest piękna .Nic nie mogę jej ująć .
Natomiast jest to teren dopiero zagospodarowywany zielenią więc przede mną jeszcze sporo pracy

Lecę teraz do kuchni.Miałam tam być dawno,a przed tym na działce .Przegadałam tel. sporo czasu

racja tu widac większy kawałek jakąś perspektywe , i ładnie pozdrawiam
Martek 18:23, 28 wrz 2012

Danusza napisał(a)

[

Marta, ja dopiero tutaj zobaczyłam większy kawałek Twojego ogrodu, tak to zawsze byłaś zdjęciową detalistką, rób szersze plany, ogród wygląda naprawdę bujnie i pięknie. I trawnik ładny. Pozdrawiam.

Gabrysiu pod tym kątem to i mnie się to podoba mimo niedociągnięć bo przyroda jest piękna .Nic nie mogę jej ująć .
Natomiast jest to teren dopiero zagospodarowywany zielenią więc przede mną jeszcze sporo pracy

Lecę teraz do kuchni.Miałam tam być dawno,a przed tym na działce .Przegadałam tel. sporo czasu

racja tu widac większy kawałek jakąś perspektywe , i ładnie pozdrawiam

No tak Danusza moja perspektywa do twojej to samo ))))))))
MilenaP 20:24, 28 wrz 2012

Marta obejrzałam Twoją wizytówkę i boskie łany kwiatów zdecydowanie masz ich najwięcej na Ogrodowisku pozdrawiam Cię serdecznie
ell 21:44, 28 wrz 2012

Martek doczytałam do końca.
To była jednak lektura na dwa dni

A to mnie urzekło
Martek napisał(a)

Te lilie są boskie

Martek napisał(a)

Gość miał wrócić do siebie 15-go na razie poślizg ...Jak obstawiać zjawią się właściciele ...?

a czy w końcu biedaczysko doczekał się na pańcię? - tego nie doczytałam

Martek napisał(a)
Do czego babie motor potrzebny ...

Z tego uśmiałam się do łez wraz z moją Olką - musiałam jej pokazać, bo to hicior Twojego wątku

Martek napisał(a)
Na dobre sny ...

Wiosenny,ale ładny ...

ślicznoty

Martek napisał(a)

Martuś współczuję i nie chcę straszyć - ale to trochę potrwa. Wstaw fotę gdy będzie więcej ludzików zaangażowanych w robotę.

Ale się uśmiałam,gdzie Zbysiu dużo zaangażowanych dobrze,że pojedynczo się pocą w przerwach na pracę ))))))))))))))))

- no to masz problem

Miło było zagościć u Ciebie dłużej
marzena 00:57, 29 wrz 2012

Marta, nie znam się na szczepieniu roślin, więc nie pomoge Ci w tym...
bardzo fajne fotki Ell przypomniała
pozdrawiam
a co, Ciebie nie ma ? przecież to Twoja pora sówko ?
Martek 12:29, 29 wrz 2012

MilenaP napisał(a)
Marta obejrzałam Twoją wizytówkę i boskie łany kwiatów zdecydowanie masz ich najwięcej na Ogrodowisku pozdrawiam Cię serdecznie

Dziękuję Milena to miłe,nie do końca zgodne z prawdą ,ale też mam kwiaty i lubię je mieć .
Nie mogłabym żyć samą zielenią .To jak słuchać jednej płyty na okrągło chociaż mnie się to często zdarza.Jak włożę tak męczę
Chodzi mi o jedną aranżację oczywiście w jakimś miejscu bo przecież jest ich tak wiele,żeby gdyby tak jeździć nawet po samych zielonych kompozycjach to się człowiek tak szybko nie znudzi

Pozdrawiam i dziękuję za wizytę
Martek 12:39, 29 wrz 2012

ell napisał(a)
Martek doczytałam do końca.
To była jednak lektura na dwa dni

A to mnie urzekło

Te lilie są boskie

Martek napisał(a)

Gość miał wrócić do siebie 15-go na razie poślizg ...Jak obstawiać zjawią się właściciele ...?

a czy w końcu biedaczysko doczekał się na pańcię? - tego nie doczytałam

Martek napisał(a)
Do czego babie motor potrzebny ...

Z tego uśmiałam się do łez wraz z moją Olką - musiałam jej pokazać, bo to hicior Twojego wątku

Martek napisał(a)
Na dobre sny ...

Wiosenny,ale ładny ...

ślicznoty

Martek napisał(a)

Martuś współczuję i nie chcę straszyć - ale to trochę potrwa. Wstaw fotę gdy będzie więcej ludzików zaangażowanych w robotę.

Ale się uśmiałam,gdzie Zbysiu dużo zaangażowanych dobrze,że pojedynczo się pocą w przerwach na pracę ))))))))))))))))

- no to masz problem

Miło było zagościć u Ciebie dłużej

Podziwiam naprawdę Elu
To wielki wysiłek z twojej strony .
No tak motor oczywiście nie mój.Z braku prawka lusterko jest tą częścią tego cudeńka ,które potrafię wykorzystać praktycznie

Piesek doczekał się i nawet mój m stwierdził ,że nie był pogniewany za poślizg i się cieszył na widok właścicieli

Lilie pierwsza miała być zupełnie inna,ale z tej jestem zadowolona ,ucięta wygląda jak ślubny bukiet ponieważ tworzy go kilkanaście drobnych kwiatów
Druga to olbrzymia u mnie po uszkodzeniu pokazały się dopiero w tym roku 4 szt,po drugiej stronie jest ich znacznie więcej
Ona może pierwszej urody nie jest ,ale ja uwielbia łapać ten moment kiedy pręciki nie mają jeszcze pyłku bo zwykle mają zaskakujące kolory
Dziękuję Ell jeszcze raz zrobiłaś mi wielką przyjemność ,że chciałaś przebrnąć przez taką ilość postów
Pozdrawiam i ściskam Córkę też pozdrów i m

Martek 12:44, 29 wrz 2012

marzena napisał(a)
Marta, nie znam się na szczepieniu roślin, więc nie pomoge Ci w tym...
bardzo fajne fotki Ell przypomniała
pozdrawiam
a co, Ciebie nie ma ? przecież to Twoja pora sówko ?

Marzenko przesadzam trochę ,ale,że mnie złapało osłabienie idzie mi jak krew z nosa i same zakwasy .
Zaraz zobaczę czy ja dobrze kombinuję z bukszpanami bo jestem pełna wątpliwości.
Już widzę jak rażą mnie nowe hosty muszę kupić inne .Wsadziłam takie bo były w donicy zakupione dość tanio jak na ceny Obi Z wyprzedaży.
Teraz nie pasują mi koło Anabell ,ze nie mogę patrzeć)))))))))
Jak znajdę chwilę to może jakieś zdjęcie zrobię

Pozdrawiam i również mocno ściskam Marzenko
Milka 12:46, 29 wrz 2012

wow!!!!! a ja cię widzę na tym motorze bomba! wprawdzie ni o ogrodzie, ale...
Martek 12:48, 29 wrz 2012

Życzę Wszystkim miłej soboty i niedzieli
Będę jak wrócę )))