Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

vita 22:58, 21 lis 2012

Zrobiłam dzisiaj wywiad środowiskowy. Wśród nastolatków, które na temat trolli wiedzą znacznie więcej niż my. Dla nich i dla trolli to zabawa! Niepotrzebnie się bulwersujemy, przeżywamy i tryskamy jadem.
Ale my jesteśmy dorośli, odpowiedzialini i...wybaczcie, trochę krótkowzroczni.
Uzgodniliśmy (nastolatki ze mną): nie karmić trolla to: za pierwszym razem udzielać (nie milczeć ulegle) krótkich, asertywnych odpowiedzi, nie rewanżować się obraźliwymi epitetami, a jeśli nie odniesie to skutku, ignorować! Powstrzymać się od komentarza.
Buziaki dla wszystkich
Mala_Mi 23:15, 21 lis 2012

Martek poszukaj coś kolorowego dla nakarmienia oczu... za oknem szaro-buro i ponuro.... i dzień świstaka.. to zaczerpnięte od Konstancji...
Vita.... widzisz jakam młodzieżowa
vita 23:32, 21 lis 2012

asc napisał(a)
. Vita.... widzisz jakam młodzieżowa

Widzę, czuję nawet Pozdrawiam.
Martek 23:33, 21 lis 2012

Tess napisał(a)

.
Kiedy ja przeczytałam komentarz niejakiej Izaury byłam chyba pierwsza bo nikt jeszcze nie komentował tego śmiecia.
Dziś nadrabiam wątek i 5 stron jadu !

Martek, nie wszystkie posty były z jadem. I nie całe forum dało się wkręcić. Choćby ja napisałam post, w którym zupełnie zignorowałam ten post i jego autorkę.
Nie mogę wprawdzie tego udowodnić, bo wiadomy wątek skrócony został znacznie (co bardzo pochwalam).
I zapewne sporo osób powstrzymało się od komentarza.

Buziaki dla wszystkich

Wiem,że nie wszyscy.Ja ogólnie piszę i jak ktoś Tess jak ty nie ma nic na sumieniu to się za moje uogólnianie nie pogniewa .
Było późno jak czytałam niektóre wypowiedzi osób ,które mnie osobiście interesowały i to też bez jakiejś przesadnej dokładności .
I tak widzisz ta cała osóbka "ufo" zamętu narobiła,a w sumie czy to było warte ruszania ?
Martek 23:39, 21 lis 2012

Vita
młodzież jak trolla dopada do nie chciałabym być w jego skórze ))))))))))))))))))))
Za moich czasów bluzgi odchodziły potajemnie dziś wiadomo zajebisty to chleb powszedni i normalne słowo .
Fajnie pani dziennikarko,że zrobiłaś taki wywiadzik ))))))))))))

Aniu
zaraz coś poszukam bo szaro jest )))))
Pszczelarnia 23:45, 21 lis 2012

Martku, wreszcie światełko w tunelu i nie o trollach strasznych w listopadzie (czyt. bajki norweskie) a o rzeczywistości ogrodowej.
Martek 23:48, 21 lis 2012

Nie zmienię chwilowo koloru .
Pokażę dlaczego na razie ptaki olewają dokarmianie

Martek 23:49, 21 lis 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Martku, wreszcie światełko w tunelu i nie o trollach strasznych w listopadzie (czyt. bajki norweskie) a o rzeczywistości ogrodowej.

Pszczółko,a tobie do gustu przypadła tylko ta różowa dalia ?
Pszczelarnia 23:53, 21 lis 2012

Hm, no, tak. Bo ja muszę się ograniczać. Mam 3 wielkie skrzynie dalii i nie mam komu dać (nikt we wsi nie chce, bo za dużo roboty). Ja muszę się zracjonalizować w moim upodobaniu do tak pracochłonnych roślin.
Martek 23:58, 21 lis 2012

Stopniowo dodam koloru,żeby się czasami nie przebudzić )))))))))))))))))