Witam zarowno serduszka jak i tulipanki cudne a te tulipany do wazonu mmm szkoda ze ja nie mam takich ilosci zeby do wazonikow wycinac ale przynajmnej poogladam u Cb
pozdrawiam!
Fryzura pierwsza klasa. Masz ładny kolor włosów Marto.
Tulipany to chyba wirus zaatakował - pstrość kwiatów.
Problemy dużych dzieci...hmm jeszcze mam chwilkę zanim się zaczną.
Kiełbaska najlepsza z ogniska, z grilla mi nie smakuje.
Pozdrawiam.
Martku, wysłałam 2.05. (oczywiście zapomniałam, że 3.05. jest świętem, więc trochę przesyłka będzie w drodze). Siekierką udało się coś odrąbać. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.
Sekierka nie tylko do drewna,ja do dzielenia host i irysów syberyjskich tez używam......Do łopaty nie mam siły, a toporkiem się machnie z góry i jest ok!
Ach a ja jeszcze się nie dorobiłam serduszki chociaż bardzo mi sie podoba. Zapominam sprawdzić dostepność w moim sklepie
Marta no i co z tym Edenem? w który dzień warto być?
Witam serdecznie
Jak to miło zajrzeć i zobaczyć tyle wspaniałych gości
Ja za nim dojdę na własny wątek to muszę zajrzeć sobie do kogoś i tak zwiedziłam trzy posesje i jestem tu
Nie wiem jak zdołam odpowiedzieć ponieważ boli mnie głowa,ale postaram się do każdej słówko odpisać.
Już się się śmieję oczywiście z tego grillowania,rąbania itp)))))))))
Zacznę od ciebie Justi .Serduszkę kupiłam właśnie na Edenie zeszłego roku
Mam dwie białe tegoroczne z OBI ,ale jedną grzebnęłam i nic ,a wcześniej inną uszkodziłam troszeczkę przy szukaniu )))))))))))))
Musimy ustalić wszystkie kiedy się spotkamy każdy dzień jest dobry
Ja mam szkołę jeśli to będzie sobota lub niedziela raz pójdę na wagary.Piątek też jest otwarty dla zwykłego klienta.
Tam są jakieś atrakcje w programie,ale chyba tylko zainteresowałabym się produkcją nalewek ))))))))))))
Zastanówmy się ,skupmy się i decydujmy