Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

karolciab93 08:10, 04 maj 2012

Witam zarowno serduszka jak i tulipanki cudne a te tulipany do wazonu mmm szkoda ze ja nie mam takich ilosci zeby do wazonikow wycinac ale przynajmnej poogladam u Cb
pozdrawiam!
agniecha973 08:18, 04 maj 2012

Fryzura pierwsza klasa. Masz ładny kolor włosów Marto.
Tulipany to chyba wirus zaatakował - pstrość kwiatów.
Problemy dużych dzieci...hmm jeszcze mam chwilkę zanim się zaczną.
Kiełbaska najlepsza z ogniska, z grilla mi nie smakuje.
Pozdrawiam.
Milka 14:44, 04 maj 2012

asc napisał(a)
Nie żal Ci ścinać kwiatow do wzonu???? Bo mi żal.......

W każdym drewnie jest żywica... najwięcej jej jest jednak w drewnie iglastym..i dlatego z neigo robi się rozpałke... Jest t oprodukt naturalny. Z żywicy kiedyś robiono gumę do żucia .....
Lepsze to niż jechanie palnikiem (jak się spieszy to M też tak robi.....) w tym roku musiałam wymienić grila, bo w tamtym dziura wypadła. Kiełbacha z naturalnego ogniska (czyli z żywicą) jest dużo smaczniejsza niż z brykietów drzewnych.. Niestety korzystam też z brykietów.

A co do dzieci, małe - mały kłopot, duże - duży... i wpływu na nie nie mamy... ja siezdystansowałąm na ile się da... bo to jak kopnie się z koniem...

Tyle przemyśleń

Ha, ha, tylko głupi kopie się z koniem
Pszczelarnia 14:57, 04 maj 2012

Martku, wysłałam 2.05. (oczywiście zapomniałam, że 3.05. jest świętem, więc trochę przesyłka będzie w drodze). Siekierką udało się coś odrąbać. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.
Mala_Mi 15:32, 04 maj 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Martku, wysłałam 2.05. (oczywiście zapomniałam, że 3.05. jest świętem, więc trochę przesyłka będzie w drodze). Siekierką udało się coś odrąbać. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.

Drewno na grila????
hanka_andrus 15:45, 04 maj 2012

Sekierka nie tylko do drewna,ja do dzielenia host i irysów syberyjskich tez używam......Do łopaty nie mam siły, a toporkiem się machnie z góry i jest ok!
justi 19:31, 04 maj 2012

Ach a ja jeszcze się nie dorobiłam serduszki chociaż bardzo mi sie podoba. Zapominam sprawdzić dostepność w moim sklepie
Marta no i co z tym Edenem? w który dzień warto być?

nawet wątek jest już na 2012
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1796-targi-ogrodnicze-eden-1113052012-lublin
Martek 22:48, 04 maj 2012

Witam serdecznie
Jak to miło zajrzeć i zobaczyć tyle wspaniałych gości
Ja za nim dojdę na własny wątek to muszę zajrzeć sobie do kogoś i tak zwiedziłam trzy posesje i jestem tu
Nie wiem jak zdołam odpowiedzieć ponieważ boli mnie głowa,ale postaram się do każdej słówko odpisać.
Już się się śmieję oczywiście z tego grillowania,rąbania itp)))))))))
Martek 22:54, 04 maj 2012

justi napisał(a)
Ach a ja jeszcze się nie dorobiłam serduszki chociaż bardzo mi sie podoba. Zapominam sprawdzić dostepność w moim sklepie
Marta no i co z tym Edenem? w który dzień warto być?

nawet wątek jest już na 2012
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1796-targi-ogrodnicze-eden-1113052012-lublin

Zacznę od ciebie Justi .Serduszkę kupiłam właśnie na Edenie zeszłego roku
Mam dwie białe tegoroczne z OBI ,ale jedną grzebnęłam i nic ,a wcześniej inną uszkodziłam troszeczkę przy szukaniu )))))))))))))
Musimy ustalić wszystkie kiedy się spotkamy każdy dzień jest dobry
Ja mam szkołę jeśli to będzie sobota lub niedziela raz pójdę na wagary.Piątek też jest otwarty dla zwykłego klienta.
Tam są jakieś atrakcje w programie,ale chyba tylko zainteresowałabym się produkcją nalewek ))))))))))))
Zastanówmy się ,skupmy się i decydujmy
Martek 22:56, 04 maj 2012

Pszczelarnia napisał(a)

Pszczółko dziękuję ci serdecznie jakoś się policzymy czy coś Czy zebrinus musi mieć 100 % słońca?