Namówiłam Martę na spotkanie u Ciebie ale jeszcze ją zdopinguj bo nie chce sie wpraszac. Żeby mi ostatni taki wpis był na Forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiesz dobrze, że zapraszam wszystkich, a najbardziej tych do których zaglądam na Forum i utrzymuję kontakty ..bo z jakiś powodów te osoby mi wpadły w "oko". Z Lublina jeżdża autobusy do Rzeszowa.... możemy Cię odebrać z dworca i odwieżć w to samo miejsce... wtedy nie musisz nikogo prosić by CIę przywoził... syna już uprzedziłam, że ma siedziec w domu jak bedzie spotkanie, bo będzie robił za kierowcę I podejmuję męską decyzję o terminie.... 4 sierpień Wiec rezerwuj termin.... Oczywiscie jak masz towarzystwo to też zapraszam z osobami towarzyszącymi..... Uprzedzam, ze z powodu moich zdolnosci kulinarnych będzie to spotaknie ogrodowo-towarzyskie.... z samoobsługą
Namówiłam Martę na spotkanie u Ciebie ale jeszcze ją zdopinguj bo nie chce sie wpraszac.
Ania ja nie wiedziałam nic o tym wpisie
Ania ja nie wiedziałam nic o tym wpisie Danusia ma rzecznika Sebka, a ja mam Bogdzię PS. Mikrofalę i piekarnik posiadam.. i umiem włączyć I mam grila.... i mam przyjaciół - pomogą Nikt z głodu nie umrze... Przyjmność będzie i po mojej stronie ...
O, spotkanko, a ja tak daleko... Pozdrawiam Martuś.
Czyli widzimy się u Ani ja też planuję być, oby tylko samo życie nie wykręciło jakiegoś numeru Czemu nie pojechałąś do Danusi, miałas być!