Jedyny,niezidentyfikowany rh w moim ogrodzie oprócz Danusi co podmarzł
Może ktoś zna jego imię ???
Jest po reanimacji poważnej już o mały włos nie poszedłby na śmietnik Odrobina wysiłku i jest jak nowo narodzony
Może byc Alfed albo Catawbiense Grandiflorum , pewnosci jednak nie ma.
Poszukam sobie po nazwach i się przyjrzę,dziękuję Bogdzia
Jest po reanimacji poważnej już o mały włos nie poszedłby na śmietnik Odrobina wysiłku i jest jak nowo narodzony
Witaj Martku,
Buszowałam kiedyś w Twoim wątku, a potem zrobiłam długa przerwę na forum, weszłam i się nie mogłam lekko odnaleźć . Ale dzięki anginie udało się nadrobić czytanie i właśnie skończyłam lekturę
Strasznie "ludzki" ten klimat u Ciebie, nawet z awarią powiadomień będę tu wracać częściej. Pozdrawiam wieczornie.
Chyba tak Bożenko, bo ja go kupowałam i wyglada niemal identycznie; posadziłam ich 10; zrobie Marcie fotę do porównania, bo jeszcze kwitną
Witaj Martku,
Buszowałam kiedyś w Twoim wątku, a potem zrobiłam długa przerwę na forum, weszłam i się nie mogłam lekko odnaleźć . Ale dzięki anginie udało się nadrobić czytanie i właśnie skończyłam lekturę
Strasznie "ludzki" ten klimat u Ciebie, nawet z awarią powiadomień będę tu wracać częściej. Pozdrawiam wieczornie.
Witaj Malwes
Staram się otaczać ludźmi nie cyborgami więc klimat tworzę nie sama,a z moimi szanownymi gośćmi
Nie wiem gdzie się dopatrzyłaś tego o czym piszesz ,ale jeśli to jest bardzo mi miło
Zapraszam,zbyt dużo się nie dzieje,ale przecież nie będę robić sobie autoreklamy ))))))))))))))
Pozdrawiam Mazowszankę
Chyba tak Bożenko, bo ja go kupowałam i wyglada niemal identycznie; posadziłam ich 10; zrobie Marcie fotę do porównania, bo jeszcze kwitną
Zrób kochana fotkę,ale miej na uwadze,że Bogdzia podała dwie nazwy
Namówiłam Martę na spotkanie u Ciebie ale jeszcze ją zdopinguj bo nie chce sie wpraszac.
Żeby mi ostatni taki wpis był na Forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiesz dobrze, że zapraszam wszystkich, a najbardziej tych do których zaglądam na Forum i utrzymuję kontakty ..bo z jakiś powodów te osoby mi wpadły w "oko". Z Lublina jeżdża autobusy do Rzeszowa.... możemy Cię odebrać z dworca i odwieżć w to samo miejsce... wtedy nie musisz nikogo prosić by CIę przywoził... syna już uprzedziłam, że ma siedziec w domu jak bedzie spotkanie, bo będzie robił za kierowcę I podejmuję męską decyzję o terminie.... 4 sierpień Wiec rezerwuj termin.... Oczywiscie jak masz towarzystwo to też zapraszam z osobami towarzyszącymi.....
Uprzedzam, ze z powodu moich zdolnosci kulinarnych będzie to spotaknie ogrodowo-towarzyskie.... z samoobsługą