jak będę miała czas to też może siade i przemyśle jak by to zgrać ta studnia to mi najbardziej na środek pasuje i może na 4strony ścieżka ze Żwirki od studni
fajnie by wyglądała jako fontanna gdzie woda leje się do dzbanka bolesławieckiego coś pomyslimy ale trzeba by było ją jakoś w tym kręgu do środka obrócić innaczęj nic się nie postawi ona jest na kręgu postawiona i tak też byśmy ją postawili jako atrape na kręgu z kamieni polnych
może coś takiego na czerwono studnia czarna brama może zostanie ale jako atrapa od środka zamurowana a jeżeli nie to zostanie ściana goła i myślałam żeby może na niej lub na drzwiach narzędzia różne popowieszać brony, koła od wozu, kosy, sierpy itp
Na czerwono studnia na szaro dodatkowe kamienie na elewacji przyklejone wtedy łuk nie bedzie się tak rzucał w oczy studnia krąg około 1m też z kamienia góra taka pompa jak wyżej byłai na żółto rabaty ?
Witam się i zaznaczam wątek bo jestem ciekawa jak to będzie wyglądało.
Jak spojrzałam na zdjęcie pomyslałam,żeby pod oknami (tam gdzie masz koła) posadzić rododendrony z miscantami variegatus ale czy to dobry pomysł to muszą Ci bardziej doświadczeni poradzić,.Serdecznie pozdrawiam
A mi się wydaje, że tak pod kreskę, proste linie, to tak bardzo formalnie, pałacowo, a tutaj ma być wiejsko, sielsko i tak bardziej na luzie.
Ale to jest moje wrażenie.
Za to pomysł ze studnią fajny.
A tak w ogóle to macham, pozdrawiam, trzymam kciuki za kwiatuchy, żeby nie pomarzly i rosły nam na zdrowie duże i dorodne.
No i zdrowych, ciepłychi słonecznych Świąt życzę .