Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka prawie w Borach Tucholskich

Działka prawie w Borach Tucholskich

ZbigniewG 19:11, 21 lut 2014

Anita

wiosna wiosną ale dla przypomnienia
20 marzec 2013 okoliczny sikor i myszołów

tak przeganiałem zimę 8 kwietnia - ............................................oczar zakwitł 10.04

4.04

iwonaal 19:29, 21 lut 2014

Zbyszku, to mam nadzieję, że sosna. Nie wiem jaka pytanie dla Ciebie, ma długie, bardzo miłe w dotyku igły
ZbigniewG 19:50, 21 lut 2014

Iwona z igieł i pokroju pasuje na sosnę gęstokwiatową raczej gatunek bo chyba nie jest szczepiona(?) ale to tylko moje gdybanie, może wrzuć na identyfikację iglastych tam czasami zagląda Paweł on ma oko wyszkolone nie zapominając o innych forumowiczach
Joku 20:24, 21 lut 2014

Obejrzałam mikro hortensje ale jakoś za mikre mi wyglądają. Bardziej jednak podoba mi się przycięta anabelka. Dziękuję Zbyszku za prezentację.
Iglakowe mikrusy mają wg mnie jedną wadę: straaaasznie wolno rosną. Ale za to ile można ich posadzić !
ZbigniewG 10:06, 22 lut 2014

Jola tak na moje oko to w porównaniu z Limelight Bobo jet 3-4 razy niższe

i ogólny widoczek na NN i limkę, na tej rabacie za nimi rośnie jeszcze Kyushu, Pinky Winky, Tardiva, Pink Diamond , Shikoku i dwie piłkowne
iwonaal 10:47, 22 lut 2014

Bardzo ładnie wygląda z żurawkami, chyba zacznę je rozmnażać w ogromnych ilościach.
ZbigniewG 12:26, 22 lut 2014

Iwona u mnie dobór idzie raczej na żywioł a dokładniej tak mi się wydaje bo M czuwa i wkracza w drastycznych przypadkach naruszenia norm wszelakich

nareszcie coś aktualnego i kwitnącego

trzy siostry kalifornijki po liftingu, pierwsza zaszczepiona na czubku drastycznie kolejny raz przycięta, wygląda łyso ale już niedługo

gusiarz 17:07, 22 lut 2014

Zbysiu przybiegłam na szkolenie z cięcia. Podczytałam u Magdzi i chętnie skorzystam z rad . Patyczki spróbuję ukorzenić... może się uda . Piszesz, że anabelkę tniesz ostro...
Mój wujek był pilotem... w Babimoście
ZbigniewG 17:41, 22 lut 2014

Agnieszka ostro i potem jeszcze powtórka bo wybija sporo pokręconych chudzinek,

wstępne testy w Dęblinie przeszliśmy razem z kolega (też wysokim ) a na koniec chirurg którego ominęliśmy na początku nas wyp...znaczy się wytłumaczył że przy katapultowaniu jak nie kręgosłupy połamie to kolana obetnie, to my w lamenty że może na śmigłowce niestety uzupełnienie było potrzebne na szybkie bo tam się wykruszali
noemi 18:03, 22 lut 2014

Zbyszku, bardzo Ci dziękuje za rady w sprawie limek Właśnie o taki efekt mi chodzi , jak u Ciebie

Bede się nią chwalić w sezonie jak wygląda