Piękne podniebne widoki nam pokazujesz Góry jesienią są piękne, ale mam wrażenie, że na tych górskich zdjęciach tej jesieni jeszcze prawie nie widać
Za radę, jak radzić sobie z pędrakami, dziękuję Muszę pomyśleć, co zrobić z trawnikiem na wiosnę, bo nie chcę go na razie zdzierać. Może na początek same opryski wystarczą i chociaż zmniejszą populację żarłocznych chrząszczy.
Zbyszku, jak się nazywa to zwisające czerwone drzewko. Czy to może buk purple fountain?
Zbyszku, witaj!!
Ale Zdjęcia Orlej Perci cudne!1
Ja tez lubię góry,W tym roku tylko Taterki Wysokie były po słowackiej stronie.
Ale tak wysoko to już nie wejdę
Ogeód jesienny piękny.I widzę jeżówkę hot papaya masz,ja tez ja mam, ale moja jucz dawno nie kwitnie.ale za to jeszcze 3 inne kwitną
A zapomniałam napisać, bo rozmarzyłam się przy pięknych górskich widokach
Masz cudny ogród, bardzo mi się podoba!!
A tych hortensji,ojejku!Chyba wszystkie odmiany masz i piękne hosty, ja hortensjami zaraziłam się dopiero 2 lata temu,i trochę ich już podkupiłam.Ale na więcej nie mam miejsca .Więc 10 sztuk musi mi wystarczyć.A hosty to moja stara pierwsza miłość i trochę ich więcej mam
Agnieszka to buk Purpurea Pendula systematycznie podwiązywane teraz ma już ponad 4m, Purple Fountain(młody) rośnie kawałek dalej a dzisiaj dokupiłem jeszcze jednego Fountaina (60cm) za 10zł i brzozę Long Trunk (1,8m)też za 10zł (Praktiker Grudziadz)
Ania po słowackiej stronie była w tym roku Czerwona Ławka a następnym razem Rohacze i Polski Grzebień
hortensji bukietowych mam około 30 odmian ale właściwie 5-10 w zupełności by mi wystarczyło -sporo odmian jest bardzo podobnych