Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gdzieś na końcu świata...

Gdzieś na końcu świata...

GosiaJoanna 20:19, 13 cze 2014

W tym roku daje sobie luzik, na wiosnę zaczne działać, teraz trawa posiana. Chce również za domem powiększyć rabatę ale brak czasu, póki co robie soki i dżemole z truskawek
BASIA8 17:21, 19 cze 2014

Hej Gosieńko. Ja biegam po ogródeczku jak Miki śpi - Moja Mama dyżuruje przy Nim - po troszku po troszku i coś jest zrobione Pozdrawiamy i wielkie Buziaczki przesyłamy dla Miesia
GosiaJoanna 21:06, 19 cze 2014

BASIA8 napisał(a)
Hej Gosieńko. Ja biegam po ogródeczku jak Miki śpi - Moja Mama dyżuruje przy Nim - po troszku po troszku i coś jest zrobione Pozdrawiamy i wielkie Buziaczki przesyłamy dla Miesia

Ja tu nie mam na kogo liczyc jesli chodzi o pomoc moja Mama mieszka koło Elbląga (600 km )Mąż w pracy do 17 a ja sama z Miesiem cały dzień
BASIA8 21:18, 19 cze 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Ja tu nie mam na kogo liczyc jesli chodzi o pomoc moja Mama mieszka koło Elbląga (600 km )Mąż w pracy do 17 a ja sama z Miesiem cały dzień

Tak Gosieńko czasem bywa - Ja jestem w tej dobrej sytuacji że mam Mamę blisko Mój Mąż często w rozjazdach, a Teściowie są Dziadkami XXI wieku - wolą mieć zdjęcie wnuczka przesłane mms-em niż oglądać go w realu Nic dodać nic ująć - jak mówią.
gierczusia 15:38, 22 cze 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Miałam niestety podobnie ..a może ńie do końca " niestety " mogłam się cieszyć macierzyństwem po swojemu

Ściskam Gosiu
GosiaJoanna 16:43, 22 cze 2014

gierczusia napisał(a)

Miałam niestety podobnie ..a może ńie do końca " niestety " mogłam się cieszyć macierzyństwem po swojemu

Ściskam Gosiu

Ja też widze tego zalety hehehe nikt mnie nie poucza...buziaki Eluś
Zeta 18:14, 26 cze 2014

Nie martw się ja też siedzę sama do 19 bo Żon wraca z pracy o tej porze ....sama działam na ogrodzie bo on nie lubi ...teraz mam synka więc jest mi raźniej a na końcu swiata to ja chyba mieszkam hahahahahah
GosiaJoanna 21:48, 26 cze 2014

Zeta napisał(a)
Nie martw się ja też siedzę sama do 19 bo Żon wraca z pracy o tej porze ....sama działam na ogrodzie bo on nie lubi ...teraz mam synka więc jest mi raźniej a na końcu swiata to ja chyba mieszkam hahahahahah

Tym bardziej podziwiam Cię Zecia ...piękny ten Twój koniec świata
Zeta 21:58, 26 cze 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Tym bardziej podziwiam Cię Zecia ...piękny ten Twój koniec świata

Wiesz czasami sama się dziwię co ja tu robię....ale ta cisza mnie uspokaja......chyba zdziczałam trochę ....ostatnio ludzie i miasto mnie denerwują.......może to choroba .....?
GosiaJoanna 22:03, 26 cze 2014

Zeta napisał(a)

Wiesz czasami sama się dziwię co ja tu robię....ale ta cisza mnie uspokaja......chyba zdziczałam trochę ....ostatnio ludzie i miasto mnie denerwują.......może to choroba .....?

Też tak mam i dobrze mi z tym hehehe Buziaki