Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gdzieś na końcu świata...

Gdzieś na końcu świata...

Pszczelarnia 13:32, 10 lip 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Dobry sąsiad w tych czasach to skarb a jeszcze taki zdolny to mega szczęscie Takie obeliski na Clematisy mi wykonał no i parasoleczkę ,która jeszcze nie ma swojego miejsca docelowego ale pewnie trafi na przedogródek

Poniższe foto to inspiracja do wykonania parasolki

U mnie dobrzy wszyscy ale żaden zdolny. Tzn. każdy zdolny ale inaczej . Czym są pręty pomalowane? I to cirsium atropurpureum, też skarb.
GosiaJoanna 14:38, 10 lip 2014

Ewcia musze meża sie podpytć, najpierw jakimś podkładem a później to farba która została od malowania ogrodzenia
gierczusia 23:29, 10 lip 2014

Gosiu .. Jak Ci ten bez przez moją pomyłkę nie konweniuje , to to wyciepaj , albo oddaj w dobre ręce .. Niczym się nie przejmuj

Sama mam przechowalnik , z którym nie wiem co począć ....

Ściskam
GosiaJoanna 08:57, 11 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Gosiu .. Jak Ci ten bez przez moją pomyłkę nie konweniuje , to to siewyciepaj , albo oddaj w dobre ręce .. Niczym się nie przejmuj

Sama mam przechowalnik , z którym nie wiem co począć ....

Ściskam

Rośnie Eluś i ma sie dobrze, nie bede go wysiedlać mam nadzieję że bedzie mu dobrze u mnie Troche bidulek połamany ale mam nadzieję że weźmie się za siebie

Poniżej masz dowód na to że rośnie, druga fotka z kuchennego okna zrobiona ( sorki za jakość) ta strzałka to miejsce gdzie rośnie

gierczusia 19:53, 11 lip 2014

Ale boroka zmasakrowała podróż ... Mammmoooo...
Jeszcze mu trocha brakuje to wyglądu tego z Chelsea Flower
Ale Ty sie nie martw .. Przeżyje wszystko .. Nie wiem , czy wiesz ale jednej zimy , jak już sarny mega głodne były , to mi go przez płot prawie do ziemi zeżarły .. A on dalej ciągnął

Ściskam

BASIA8 21:55, 11 lip 2014

Witaj Małgosiu Nasz Miki faktycznie pięknie rośnie a jak miewa się Miesio - czekam na jakąś fotkę Syneczka Pozdrawiam.
Anusia 21:37, 12 lip 2014

Witam w deszczowy dzionek. Gosia piękne są te Twoje obeliski a parasolka cudna,muszę wreszcie znależć czas na założenie wątku ,jak na razie dalej obserwuję Pozdrawiam i przesyłam buziole dla Misia :*
GosiaJoanna 13:53, 13 lip 2014

Anusia napisał(a)
Witam w deszczowy dzionek. Gosia piękne są te Twoje obeliski a parasolka cudna,muszę wreszcie znależć czas na założenie wątku ,jak na razie dalej obserwuję Pozdrawiam i przesyłam buziole dla Misia :*

Aneczko czekamy na Ciebie i Twój ogródek Misio dziekuje i przesyła Cioci Buziaka :*
GosiaJoanna 13:55, 13 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Coś z tym bzem popieprzyłam.. Bez czarny Eva .. Black lace .. Ten sam..dokładnie

A razem z nim

cirsium rivulare atropurpureum

Mejd in Londek

Dzięki za podanie nazwy tej drugiej roślinki
Anusia 16:18, 13 lip 2014

Ach dziękuję za tak soczystego buziaka od Misia W sierpniu ruszamy z budową pełna parą ,więc będzie się działo ! Ściskam !