Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gdzieś na końcu świata...

Gdzieś na końcu świata...

Gardener27 22:53, 12 wrz 2014

Oj tam.... nie ma czego zazdrościć Twój ogród jest młody a Ty sama masz teraz na głowie ważniejsze sprawy niż dłubanie całymi dniami w ziemi

Powiem Ci że część mojego ogrodu z warzywnikiem jest za domem w ogóle nieogrodzona a wokół same pola i jeszcze nigdy mi sie nie zdarzyło zeby coś mi ukradli Chyba kulturalnych mam sąsiadów
GosiaJoanna 23:00, 12 wrz 2014

Nie no trzeba wierzyć w ludzi a przede wszystkim dbać o sąsiadów, szczególnie takich co ukochali ziemię i roślinki. Sama mam sąsiadów, którzy dbają o swoje ogrody i dlatego im się dobrze żyje i mi w tak pięknym otoczeniu roślin dobrej nocki
Gardener27 23:06, 12 wrz 2014

Wlazłem na stronę z naszymi cebulkami a tam szachownica już dwa razy droższa chyba promocja się skończyła

Dobranoc
BusyBee 00:18, 13 wrz 2014

Dzięki Gosiu za wszystkie linki- jesteś nieoceniona cebule na O ciągle na topie i u Ciebie widzę, że też....
Jutro śmignę do janiny, może coś fajnego wynajdę

buziaki!!!
GosiaJoanna 09:09, 13 wrz 2014

BusyBee napisał(a)
Dzięki Gosiu za wszystkie linki- jesteś nieoceniona cebule na O ciągle na topie i u Ciebie widzę, że też....
Jutro śmignę do janiny, może coś fajnego wynajdę

buziaki!!!

Kasiu no problemooo ja musze posiłkować się sklepami z netu, ponieważ nie ogarniam tych stacjonarnych w Białej. Ogólnie tego miasta nie ogarniam hehehe mieszkam tu na Polesiu 4 rok a nadal serce mam chyba w Elblagu. Mój Żon też z tych marudników anty ogrodników, mus stawiać go przed faktem dokonanym. Ogólny efekt lubi hehehehe jak Miesio podrośnie to pokręcę się po Brzeskiej w Białej moze cos wypatrzę póki co Syn niecierpliwy jak Tatuś Buziaki
GosiaJoanna 09:18, 13 wrz 2014

Gardener27 napisał(a)
Wlazłem na stronę z naszymi cebulkami a tam szachownica już dwa razy droższa chyba promocja się skończyła

Dobranoc

A mówiłam że trzeba się śpieszyć najlepiej robić zakupy w sierpniu
gierczusia 19:45, 15 wrz 2014

GosiaJoanna napisał(a)

A mówiłam że trzeba się śpieszyć najlepiej robić zakupy w sierpniu

.. Pierumbol...aż tak wcześnie ??... Toż ja w sierpniu glową jeszcze na wakacjach , a Wy mi tu każecie o jesieni juz myśleć ....

Buziole
gierczusia 19:49, 15 wrz 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Na pokuszenie hehehe kup jest piękny i zimozielony

Ja, ja , jaaaaaa .. A jak fajnie rośnie..i bezproblemowy .. Ja go koffam w każdym razie .. Z rodziem ..mallllina
GosiaJoanna 21:37, 15 wrz 2014

gierczusia napisał(a)

Ja, ja , jaaaaaa .. A jak fajnie rośnie..i bezproblemowy .. Ja go koffam w każdym razie .. Z rodziem ..mallllina

Mam go dzieki Tobie Koffana
BusyBee 22:03, 15 wrz 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Kasiu no problemooo ja musze posiłkować się sklepami z netu, ponieważ nie ogarniam tych stacjonarnych w Białej. Ogólnie tego miasta nie ogarniam hehehe mieszkam tu na Polesiu 4 rok a nadal serce mam chyba w Elblagu. Mój Żon też z tych marudników anty ogrodników, mus stawiać go przed faktem dokonanym. Ogólny efekt lubi hehehehe jak Miesio podrośnie to pokręcę się po Brzeskiej w Białej moze cos wypatrzę póki co Syn niecierpliwy jak Tatuś Buziaki

Też powinnam z netu zamawiać,... ale konto mam wspólne z eMem i to nie wróży za dobrze moim zakupom... Jednak gotówką to nie kole w oczy