Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gdzieś na końcu świata...

Gdzieś na końcu świata...

GosiaJoanna 22:34, 25 lis 2014

Dziękujemy za życzonka , Miesio wyciągnął 3 przedmioty, najpierw- książkę, następnie pieniążek i różaniec hihihi
gierczusia 20:49, 02 gru 2014

Przybiegam zobaczyć jak tam po roczku i zapytać czy ten tort był równie smaczny co prześliczny jeszcze nigdy takiego fantastko tortu na oczy własne nie widziałam ,serio

A jak Młody wyciągnął najpierw książkę , to już możesz oddychnąć .. Jak by to był pieniąźek to też by chyba żle nie było ..aleeee...

Dobra ,już nic więcej nie piszę

Ściskam Gosiu mocno , buziaki dla Uroczego Solenizanta i dzieki za troskę..wiesz co mam na myśli
GosiaJoanna 21:51, 02 gru 2014

gierczusia napisał(a)
Przybiegam zobaczyć jak tam po roczku i zapytać czy ten tort był równie smaczny co prześliczny jeszcze nigdy takiego fantastko tortu na oczy własne nie widziałam ,serio

A jak Młody wyciągnął najpierw książkę , to już możesz oddychnąć .. Jak by to był pieniąźek to też by chyba żle nie było ..aleeee...

Dobra ,już nic więcej nie piszę

Ściskam Gosiu mocno , buziaki dla Uroczego Solenizanta i dzieki za troskę..wiesz co mam na myśli

Tort był przepyszny i jak widać na fotce śliczny że aż żal było go kroić smak mango-śmietanowo- czekoladowy został po nim tylko miś i chyba Żon zjadł mu jedno ucho hihihi buziaki Fajnie że znalazłas czas na forum ja również zaganiana, jak Miesio zasnie to marzę tylko o kąpieli i obieciach Morfeusza
gierczusia 21:55, 02 gru 2014

To Twój Mąż ma na imię Morfeuszzzz ???

Ściskam mocno super ,źe tort był rownież smaczny..wszak w przypadku tortu walory smakowe są bardzo ważne ..przypuszczam ,źe Mieszkowi było to raczej obojętne , ale pewnie reszcie Gości nie całkiem
GosiaJoanna 22:30, 02 gru 2014

gierczusia napisał(a)
To Twój Mąż ma na imię Morfeuszzzz ???

Ściskam mocno super ,źe tort był rownież smaczny..wszak w przypadku tortu walory smakowe są bardzo ważne ..przypuszczam ,źe Mieszkowi było to raczej obojętne , ale pewnie reszcie Gości nie całkiem

hahaha Morfeusz to zdecydowanie jego drugie imię bardzooooooooooo lubi spać

Miesio zjada wszystko nawet cytryne i czosnek więc tort był pod kubki smakowe gości robiony
BASIA8 22:24, 05 gru 2014

Małgoś Buziam Cię Mocno - dziękuję za życzenia i pamięć
gierczusia 16:21, 07 gru 2014

GosiaJoanna napisał(a)

hahaha Morfeusz to zdecydowanie jego drugie imię bardzooooooooooo lubi spać

Miesio zjada wszystko nawet cytryne i czosnek więc tort był pod kubki smakowe gości robiony

Noo widzisz , jak z imieniem trafiłam.....,

Jak Młody " wszytskożerny " to nic tylko się cieszyć.. No moj to " francuski piesek ".. Nieraz bym go zabiła przy jedzeniu ..waży jakieś 50 kilo a ma prawie 180 cm wzrostu..wyobraź se..nawet za kijem od miotły się schowa

Ściskam mocno
Gosiniak 09:36, 11 gru 2014

Małgosiu ale wywołujesz wspomnienia, mi się wydaje że jeszcze niedawno moje takie malutkie były. Czas tak szybko biegnie, ty też przecież niedawno w ciązy chodziłaś a tu już rok minął.
Ogródek przysypany kołderką pięknie wygląda, ciekawe czy na święta chociaż u mnie będzie, bo jak nie to do ciebie będe wpadać na świąteczną atmosferę.
Buziaczki przesyłam
gierczusia 12:50, 14 gru 2014

Buziole Gosieńko

Widzę ,żeś też zapracowana przed świętami
GosiaJoanna 19:05, 16 gru 2014

Kochani nie ma mnie na forum ponieważ sie oPIERNICZAM