Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gdzieś na końcu świata...

Gdzieś na końcu świata...

GosiaJoanna 21:44, 28 sty 2015

Juzia_G napisał(a)
Pozdrowienia dla małego króla i jego wesołej mamusi

Juziu dzięks i buziaki
GosiaJoanna 21:44, 28 sty 2015

Anusia napisał(a)
Proszę bardzo Wrócę do naszej rozmowy z priv, może rzeczywiście nazwę swój wątek skandynawia po krzyżacku

hehehe dobre
Madziarzeszow 07:15, 29 sty 2015

Tort śliczny , a solenizant do schrupania
Sto lat !!!!!
Anusia 19:23, 29 sty 2015

GosiaJoanna napisał(a)
U nas pogoda angielska, pochmurno i wilgotno :/ mój biznesik to żadna tajemnica, na usługi kosmetyczne nie mam czasu ale skończyłam ze 100 lat temu również technikum odzieżowe i szycie mam w krwi hehhe cała moja rodzina ze strony Mamy potrafi szyć nawet panowie Czasem coś tak sobie dłubałam i teraz jak siedzę w domu z Mieszkiem to ciągle coś tam mu szyję, wiele osób pyta się mnie gdzie kupuje takie unikaty hehehe Postanowiłam że podzielę się chetnie tymi drobiazgami za symboliczną cenę hihi tak więc ruszyła produkcja namiotów TEEPEE, zabawek przytulanek, poszewek na podusie, otulaczy oraz spódniczek TUTU ... jak ruszy moja stronka to się pochwalę

Prawda, cała nasza rodzina taka zdolna. Szycie, biżu, koronki a między tym wszystkim ogromne serce do kwiatów
malgorzata_s... 13:42, 10 lut 2015

Gosiu mój śnieg płynie Pozdrówka i całuski
Ewa777 13:56, 10 lut 2015

Gosiu, co u Ciebie słychać? Dawno nie pisałaś. Rozkręcasz biznes?
GosiaJoanna 21:18, 10 lut 2015

Ewa777 napisał(a)
Gosiu, co u Ciebie słychać? Dawno nie pisałaś. Rozkręcasz biznes?

Póki co szyję na zamówienie ale po malutki sie rozkrecam
gierczusia 13:23, 15 lut 2015

Gosieńko ... Alooooooo ... Mam nadzieje ,źe do tej maszyny nie przyrosłaś

Jak tam idzie , napisz no dwa słówka ... Jak Młody i jak ogólnie

Ściskam mooocno

Ps.. Na greju już byłaś ??
GosiaJoanna 20:53, 15 lut 2015

gierczusia napisał(a)
Gosieńko ... Alooooooo ... Mam nadzieje ,źe do tej maszyny nie przyrosłaś

Jak tam idzie , napisz no dwa słówka ... Jak Młody i jak ogólnie

Ściskam mooocno

Ps.. Na greju już byłaś ??

Helooooooo jestem jestem Elu, na Grey'u nie byłam ponieważ eMuś w UK jest wraca za tydzień, tak wiec sami z Miesiem siedzimy :/. Młody zapiernicza jak mała torpeda, oczy muszę mieć w koło głowy, to schody, szafki, kanapa wszystko go interesuje. Dobrze ze spi od 19 do 6 rano
gierczusia 22:23, 15 lut 2015

No takkkk .. Na greja bez eMusia.....to siem mija z celem ... Ja dopiero też wróciłam , więc nawet Walentynek nie było jak zaplanować...ale kiedyś tam sobie odbijemy

Mówisz ,że Młody biega??.. To super ... Nie mów ,że wolałabyś mieć typa flegmatycznego ??? Nie uwierzę ... Mój też biegał jak fariat , wózek sprzedałam z naklejkami na kółkach , w takim był dobrym stanie

A Ty eMusia samego puściłaś ??... Aaaa... Ja wiem , pewnie zrobiłaś to dla dostawy świeżego angielskiego bekonu ... Jest chyba najlepszejszy na świecie .. Ja w każdym razie puściłabym mojego do Anglii samego tylko pod zastaw jakiś ...noooo 3 paczek boczku .. Bożeszzz, jak ja Go nisko wyceniłam .....mam nadzieję ,źe sie na ten post nie natknie

Aujjjjj..głupoty sie mnie trzymają dziś

Ściskam mooooocno