Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu odpoczywam

Tu odpoczywam

grazyna 18:10, 17 lis 2013

Agania napisał(a)
....zobaczymy jeszcze jak będzie z naszą zasobnością portfelów ...... czasu mamy dużo, jeszcze musimy spotkać się na wiosnę to sobie wszystko omówimy

Koniecznie, koniecznie musimy się poznać w realu. Może być u mnie, Kasia drogę już zna

Co do pieniędzy, a kto by tam sobie tym głowę zawracał Najważniejsza to radość życia, a nie one ją dają.
Na jedną (przynajmniejj) azalię uzbieramy

Agatko, mój M. nie puści mnie samej, bo... jest moim hamulcowym finansowym
Jeszcze nasi znajomi pojadą ( kolejne autko), których nie ma na O. ale są zainteresowani Pisarzowicami

azalie japońskie, ale wolę wielokwiatowe

Pola 19:05, 17 lis 2013

Grażynko, dzięki za odwiedzinki, twój ogród znam teraz wracam po dłuższej przerwie.....oj pięknie u Ciebie bardzooooo.....
Agania 19:08, 17 lis 2013

Grażynko jeszcze bardziej mnie zaochociłaś, mój M zrobi wszystko , żeby mnie zniechęcić, bo portfel ale ja go będę skutecznie nakłaniać, to może z nami też pojedzie

Ja też wolę wielkokwaiatowe, ale każdą azalię kwitnącą po prostu uwielbiam i wiosnę
zawitka 19:40, 17 lis 2013

no to poczytałam o azaliach Witaj przepiękny ogród i azalie .też kupiłam 5 sztuk i jutro je osłonię bo mam pierwszy rok Pozdrawiam serdecznie i życze udanych zakup.ów ha ha
malgorzata_s... 19:48, 17 lis 2013

Grażynko pospacerowałam troszkę u Ciebie. Masz cudny ogród. No i zrozumiałam miłośniczko azalii że Ty do Pisarzowic to musisz koniecznie. Buziaki zostawiam i widoczek na zachętę
Celina 19:54, 17 lis 2013

Witaj Grażynko
grazyna 21:32, 17 lis 2013

Agania napisał(a)
Grażynko jeszcze bardziej mnie zaochociłaś, mój M zrobi wszystko , żeby mnie zniechęcić, bo portfel ale ja go będę skutecznie nakłaniać, to może z nami też pojedzie

Agatko, patrząc na ilość roślin w Twoim ogrodzie, widać, że skuteczność nakłaniania jest wielce wysoka Już się cieszę na poznanie nas i naszych M. wspólne zwiedzanie azaliowcyh rabat...

Pola - dziekuję za wizytę

Zawitko - jak miło, że i do mnie kuknęłaś

grazyna 21:35, 17 lis 2013

quote=malgorzata_szewczyk napisał(a) ...Ty do Pisarzowic to musisz koniecznie...

Oj tak, szczególnie, że w minionym sezonie nie byłam A teraz w Waszym towarzystwie już wiem, iż mus jechać Niby daleko jeszcze do maja, ale czas tak pędzi Ściskam Gosiu

Celinko - witaj Kofana
kasiek 22:06, 17 lis 2013

Azalia pontyjska - to na nią choruje, ale ona pachnie
Grażynko Twój M i Agani przypadna sobie do gustu bo widze że obydwoje z nich hamulce finansowe
Super że jedziesz i oczywiście że jak bedzie trzeba to zrobimy Ci natot z Aganią - choć Ty jeszcze u mnie masz zaległości
grazyna 22:15, 17 lis 2013

Ach, pachnie pięknie, ale trudniej ją kupić ostatnio - może właśnie w Pisarzowicach uda się ?
Tak samo pomyśłałam, Kasiu, że nasze ( Agatki i mó) połówki mogą zapałać sympatią do się

Zaległości w maju porobimy wszystkie a wcześniej pewnie wpadniecie do mnie