Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu odpoczywam

Tu odpoczywam

grazyna 11:11, 21 lip 2013

Irenko, Aniu, Joasiu, Miro, Agnieszko, Renatko, Małgosiu - bardzo Wam dziękuję za wizytę i cenne rady a także pochwały . Cudownie, że rozjaśniłyście mi w głowie, bez wątpienia już łatwiej mi będzie "kombinować" zakończenie tej rabatki.

A zaczynałam przygodę różaną od tych różyczek okrywowych 2 szt

potem przyszły kolejne jak np. Rotilia

czy Artur Bell

ale ostatnio zakochałam się w różach Austina, mam ich najwięcej zdjęcia jak ponownie rozkwitną.

Nad Gertrudą nie ma co się zastanawić, myślę o kupnie jeszcze ze 2 szt. Cudo na d cudami ! Zdjęcie wkrótce
gierczusia 13:23, 21 lip 2013

Noo ja ni mam ani jednej róży .. Ja nie wiem jak to się stało ??.. Ale przynajmniej oczęta napasę u Ciebie ... Miłej niedzieli Grażynko
Urszulla 21:56, 21 lip 2013

Wpadam i temat róż czytam,
to wszystko przede mną
danuta_szwajcer 09:44, 22 lip 2013

Witaj Grażynko Piekna różana rabata no i przetacznik, ktorego nie mam a jest to moje nowe chciejstwo Ale w koncu go gdzies kupie Gertruda cudna ale jeżeli kapryśna to trzeba przemyślec. Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życze
grazyna 11:25, 22 lip 2013

Elu, Ula, Danusiu - w zasadzie róże muszą (chyba) być w ogrodzie, jako jego dopełnienie

Skoro ja (antytalent ) radzę sobie z nimi i kaprysy Gertrudy nawet mnie nie odstraszają - na razie nic a nic nie kaprysi !
Kindzia 12:47, 22 lip 2013

grazyna napisał(a)
Elu, Ula, Danusiu - w zasadzie róże muszą (chyba) być w ogrodzie, jako jego dopełnienie

Skoro ja (antytalent ) radzę sobie z nimi i kaprysy Gertrudy nawet mnie nie odstraszają - na razie nic a nic nie kaprysi !

Gertruda piękna bez dwóch zdań i gdyby nie to, że za wysoka do tych róż, które mam, też bym ją kupiła...za zapach przynajmniej

A Ty o której planujesz jechać Grażynko w sobotę i do której zostajesz ?
grazyna 12:52, 22 lip 2013

Kasia, Gertrudę posadź blisko miejsca odpoczynku - właśnie dla tego zapachu A mój krzak (przycięty) nie jest jakiś wielki, jeszcze

No właśnie, nie wiem jak przyjechać by nikogo nie pominąć - wszystkich mam ochotę uściskać. Poznać

Na ognisko zostajemy i nocą wracamy
Kindzia 12:55, 22 lip 2013

grazyna napisał(a)
Kasia, Gertrudę posadź blisko miejsca odpoczynku - właśnie dla tego zapachu A mój krzak (przycięty) nie jest jakiś wielki, jeszcze

No właśnie, nie wiem jak przyjechać by nikogo nie pominąć - wszystkich mam ochotę uściskać. Poznać

Na ognisko zostajemy i nocą wracamy

Nie kuś mnie z tą Gertrudą...mam z 50 różnych...jej nie mam...

To byś musiała od 12,00 u Alinki siedzieć...ja nie dam rady tak długo, musiałam wybrać, wolę ognicho
Milka 13:00, 22 lip 2013

to i ja Kasię tą Gertrudą pokuszę! boska róża, żałuję, ze nie kupiłam w Anglii!
Kindzia 13:02, 22 lip 2013

irena_milek napisał(a)
to i ja Kasię tą Gertrudą pokuszę! boska róża, żałuję, ze nie kupiłam w Anglii!

Irenko...zlituj się...nic innego nie robię tylko plewię pod sadzenie i sadzę....od wiosny!!!!!!!