Bogusiu, koniczynka śliczna
Tak sobie pomyślałam, że niektórzy zatrudniają firmy specjalistyczne do nasadzeń, a Ty pięknie wszystko mnożysz,wysiewasz, ... brawo, w tym chyba największa przyjemność
koniczynka fajna też ją miałam ale któregoś roku zapomniałam na zimę wykopać i...nie przezimowala
Bogusiu, koniczynka śliczna
Tak sobie pomyślałam, że niektórzy zatrudniają firmy specjalistyczne do nasadzeń, a Ty pięknie wszystko mnożysz,wysiewasz, ... brawo, w tym chyba największa przyjemność
koniczynka fajna też ją miałam ale któregoś roku zapomniałam na zimę wykopać i...nie przezimowala
Lubię czekać na roślinki.
Miałam kiedyś bordową i też podobnie ją potraktowałam,teraz będę pilnować i wykopię.
Bogusiu pstre listki to krzewuszka?, ja mam pełno koniczynki bordowej z żółtymi kwiatkami, kiedyś z korą się zasiała, wywalam, ale ciężko, korzeniami się rozchodzi, ten jałowiec to bonsai? ile conici się ukorzeniały?
Bukszpan przygotowany do ukorzenienia,pozostałe -coniki i te pstrokate listki już ukorzenione -do wysadzenia./original.jpg[/img] [img size=640x480]
Bogusiu, no zadziwiłaś mnie tymi ukorzenionymi conikami , to że masz dobra rękę już chyba nie jeden raz słyszałaś
Jakie piękne sadzonki i ile tego, że hoho Podziwiam. Śliczne bukszpany, za kilka lat będą z nich wspaniałe obwódki. No i conici ukorzeniłaś A jak rośnie u Ciebie conica? U mnie co roku mam problem z przędziorkami