Martus zaszalałas Oj zaszalalas no i dobrze Sama radosc Fajne zakupy a mi tak sie zal zrobiło, ze zaraz zakupilam 10 szt. Orienpendow przez internet a co? A te fioletowe to co masz? Tez lilie? Kuszą mnie te dalie ale dopiero co pozbylam sie ze 40 szt bo juz sil nie mam tego znosic do piwnicy. Ale piekne masz te dalie Kolory co lubie A jak tam corcia Martus? Bo to juz chyba pierwsze egzaminy? Zadowolona z wyboru? Pozdrawiam serdecznie
Danusia no zaszalałam-tak jak na każdą wiosnę A te fioletowe to lilie
A dalie Danusia kupiłam do pojemników-sprawdziły mi się w tamtym roku Córcia ma się dobrze,egzaminy pozdawała,ogolnie jest zadowolona co i mnie bardzo cieszy,chodzi teraz na zumbę i ma straszne zakwasy
Asia oj żeby Ty byla bliżej! Wyobraż sobie że mój syn już 3rok studiuje w Krakowie a my jeszcze nie zdążyliśmy go odwiedzić,ale widać po nim że wcale nie cierpi z tego powodu
Ale jak wybiorę się po jakieś kwiatuszki do Krakowa nie omieszkam wstąpić
Ciekawe czy beda mialy tak cudny kolor jak zakwitną Pelna lilie mam czerwoną i tez ma taki intensywny kolor. A do jak duzych pojemnikow je sadzisz? Zaciekawilo mnie to? Ale i tak musisz je chowac. U mnie problem ze znoszeniem po schodach do piwnicy, jak mam tego duzo to męczy mnie to i ciezar duzy. Wole kupowac dalie niskie bo lzejsze
Danusia to są moje pierwsze pelne lilie,nawet nie wiedzialam że takie są,a ja dalii nie mam dużo z tego samego powodu co Ty,ale zawsze się na jakieś skuszę Moje pojemniki:
No pojemniki rewelacja i pomyslec, ze takie cudenka poszły na śmietnik, masz w nich dziury porobione? Ładnie to wyglada tylko chyba bardziej i czesciej podlewac musisz? CZy tak jak nadura da? Jezeli dobrze pamietam to w zeszłm roku kupowałas róże kanadyjskie? Rosna dobrze i jestes z nich zadowolona? Bo sie zastanawiam. Chce kupic tez roze biale pnace bardziej do cienia bo pergole chce zakryc. Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia. U nas dzis pochmurno i tak szaro bardzo bo ten sląski syf o tej porze roku najbardziej dokucza, ze w sumie z maską za chwile bedziemy wychodzic. Zazdroszcze Ci tego czystego powietrza
Martuś ,piękny zestaw kolorystyczny kwiatów kupiłaś .Ja wczoraj kupiłam maciejkę ,żeby nie zapomnieć ,bo w tamtym roku miałam kupić i nie kupiłam ,i zamówiłam kilka róż .pozdrawiam