Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

kitek81 14:41, 19 lut 2014

jak zawsze super zakupy roślinki śliczne, a katalog z pewnością nie raz się przyda, ja to już chyba w tym roku z 3 razy go przewertowałam
pozdrawiam serdecznie :*
GorAna 15:47, 19 lut 2014

Martusiu, widzę, że zakupy już zrobione....a jeszcze daleko w polu
Pozdrawiam
bogumila 16:16, 19 lut 2014

Piękne fioletowe lilie..takich wcześniej nie widziałam.Zostawiam serdeczne pozdrowienia.
Gardener27 17:34, 19 lut 2014

Witaj Marto! Odpowiedź odnośnie karagany znajdziesz u mnie Przeglądałem też Twoje zakupy jakie poczyniłaś i uświadomiłaś mi że chyba czas się wybrać do centrum ogrodniczego Mam zaległości
Marta7 18:06, 19 lut 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
No pojemniki rewelacja i pomyslec, ze takie cudenka poszły na śmietnik, masz w nich dziury porobione? Ładnie to wyglada tylko chyba bardziej i czesciej podlewac musisz? CZy tak jak nadura da? Jezeli dobrze pamietam to w zeszłm roku kupowałas róże kanadyjskie? Rosna dobrze i jestes z nich zadowolona? Bo sie zastanawiam. Chce kupic tez roze biale pnace bardziej do cienia bo pergole chce zakryc. Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia. U nas dzis pochmurno i tak szaro bardzo bo ten sląski syf o tej porze roku najbardziej dokucza, ze w sumie z maską za chwile bedziemy wychodzic. Zazdroszcze Ci tego czystego powietrza

Danusia w tych pojemnikach czas samoczynnie wyżłobił dziury A podlewam normalnie jak wszystkie kwiaty w pojemnikach.Jeśli chodzi o róże kanadyjskie to niestety nie mogę Ci dać wyczerpującej odpowiedzi-część z nich ma się dobrze i pięknie kwitła,ale były też bardzo marne sadzonki zasuszone z jedną łodyszką i one ledwie co żyją-ale mam nadzieję że odbiją,póżniej jeszcze dokupywałam roże inne i już mi się wymieszały,ale najładniej kwitła mi ta

Nasza szefowa poleca różę Pauls Lemon Pillar,Constance Spry,Pilgrim i Winchester Cathedral
Danusia nie zazdroszczę Ci tego powietrza na Śląsku-przeprowadzaj się do nas
Pozdrawiam serdecznie
Marta7 18:15, 19 lut 2014

renatamama3 napisał(a)
Martuś ,piękny zestaw kolorystyczny kwiatów kupiłaś .Ja wczoraj kupiłam maciejkę ,żeby nie zapomnieć ,bo w tamtym roku miałam kupić i nie kupiłam ,i zamówiłam kilka róż .pozdrawiam

Reniu ja w tamtym roku maciejkę posiałam przed rożą Boniką,tworzyły zgrany duet,a jaki zapach

Pozdrawiam serdecznie
Marta7 18:19, 19 lut 2014

iwonaal napisał(a)
Marta, podoba mi się ten pomysł z daliami w pojemnikach, chyba podpatrzę. Buziaki.

Jwonka to nie pomysł tylko mus-nie mam miejsca w ogrodku,a niektore kolory dalii tak mi sie podobają że że wkladam do koszyka i myslę -gdzieś tam posadzę - i zostają mi tylko pojemniki
Pozdrawiam
Marta7 18:25, 19 lut 2014

gaga napisał(a)
Ja też ukradnę pomysł bardzo mi się spodobał miłego dnia

Grażynka cieszę się że Ci się te moje warjacje podobają
Pozdrawiam serdecznie
Marta7 18:31, 19 lut 2014

kitek81 napisał(a)
jak zawsze super zakupy roślinki śliczne, a katalog z pewnością nie raz się przyda, ja to już chyba w tym roku z 3 razy go przewertowałam
pozdrawiam serdecznie :*

Kitek fajny jest ten katalog,dobrze opracowany,widzialam tam nawet obrazek z Danusi ogrodu.
Pozdrawiam serdecznie
Marta7 18:32, 19 lut 2014

GorAna napisał(a)
Martusiu, widzę, że zakupy już zrobione....a jeszcze daleko w polu
Pozdrawiam

Aniu dzieki za miłe odwiedzinki