jak zawsze super zakupy roślinki śliczne, a katalog z pewnością nie raz się przyda, ja to już chyba w tym roku z 3 razy go przewertowałam
pozdrawiam serdecznie :*
Witaj Marto! Odpowiedź odnośnie karagany znajdziesz u mnie Przeglądałem też Twoje zakupy jakie poczyniłaś i uświadomiłaś mi że chyba czas się wybrać do centrum ogrodniczego Mam zaległości
Danusia w tych pojemnikach czas samoczynnie wyżłobił dziury A podlewam normalnie jak wszystkie kwiaty w pojemnikach.Jeśli chodzi o róże kanadyjskie to niestety nie mogę Ci dać wyczerpującej odpowiedzi-część z nich ma się dobrze i pięknie kwitła,ale były też bardzo marne sadzonki zasuszone z jedną łodyszką i one ledwie co żyją-ale mam nadzieję że odbiją,póżniej jeszcze dokupywałam roże inne i już mi się wymieszały,ale najładniej kwitła mi ta
Nasza szefowa poleca różę Pauls Lemon Pillar,Constance Spry,Pilgrim i Winchester Cathedral
Danusia nie zazdroszczę Ci tego powietrza na Śląsku-przeprowadzaj się do nas
Pozdrawiam serdecznie
Jwonka to nie pomysł tylko mus-nie mam miejsca w ogrodku,a niektore kolory dalii tak mi sie podobają że że wkladam do koszyka i myslę -gdzieś tam posadzę - i zostają mi tylko pojemniki
Pozdrawiam