Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Żywopłotki cisowe.

Żywopłotki cisowe.

Anabell 00:42, 04 lut 2014

Urocze maluszki koleżanki przyszły zbierać kwiatki.

Pogubiłam się w poszukiwaniu kolorów i w zamian inne.
ostatnie mój pudelek przed strzyżeniem.
Anabell 00:52, 04 lut 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Haniu dla Ciebie:

Ewo! ale zrobiłaś mi niespodziankę.
Wgrywam zdjęcia i mignęły hortensje, w pierwszej chwili oczy mi zbystrzały, pomyślałam zrobiłam picasso.

Urokliwe są hortensje, zadziwiają wielkością, oczy same się śmieją. Dziękuję.
Aneczka 11:36, 04 lut 2014

Maluszki koleżanki faktycznie urocze, ale temu cudnemu pieskowi też niczego nie brakuje
U mnie nie ma jeszcze czego oglądać, więc chociaż do innych ogrodów sobie powzdycham na przywołanie wiosny. Tyle pięknych roślin i widoków, że jest co podziwiać u ciebie. Pozdrowionka
danuta_szwajcer 22:52, 08 lut 2014

Urocze maluszki no i pieknie kolorowo u Ciebie Pozdrawiam serdecznie U nas cieplo i slonecznie ale szaro buro.
Tess 18:30, 09 lut 2014

Piękne kwiaty pokazałaś. Hortki ogrodowe cudne, ale bukietowe im w niczym nie ustępują.
A rabatka zacytowana przez Pszczółkę - mistrzostwo.
Buziaki zostawiam
eugenia_stef... 19:27, 11 lut 2014

Witaj Haniu ładny ogród mnóstwo iglaków i tulipanów chętnie się go oglada
JoannA 19:19, 15 lut 2014

Haniu, przychodzę po poradę w sprawie hortensji od Ciebie. Ona stoi w garażu i wypuszcza listki. Czy powinnam ją teraz nawozić czy jeszcze się wstrzymać?
I o zdrówko pytam bo się niepokoję bardzo.
Uściski przesyłam
Anabell 00:28, 17 lut 2014

Och! jaka ja leniwa do odpisywania.
Joanno - hortensja ma za ciepło, sama nie wiem co robić? ale jeszcze za wcześnie na zasilanie, zaczną się wyciągać odbicia.
Muszę zajrzeć do swoich, dwie wielkie donice wstawiłam w styczniu do pomieszczenia po - 5 st. tak stały na zewnątrz. W szklarni stoją inne doniczki hort. dębolistna, anabel różowa i inne zadołowane w ziemi a pąki są uśpione.
Dobrze byłoby przenieść ją w zimniejsze miejsce to wstrzyma rozwój, ale dźwigać donice?

Byłam u specjalistów od barku na konsultacjach, odp. na pr.
JoannA 18:02, 17 lut 2014

Anabell napisał(a)
Och! jaka ja leniwa do odpisywania.
Joanno - hortensja ma za ciepło, sama nie wiem co robić? ale jeszcze za wcześnie na zasilanie, zaczną się wyciągać odbicia.
Muszę zajrzeć do swoich, dwie wielkie donice wstawiłam w styczniu do pomieszczenia po - 5 st. tak stały na zewnątrz. W szklarni stoją inne doniczki hort. dębolistna, anabel różowa i inne zadołowane w ziemi a pąki są uśpione.
Dobrze byłoby przenieść ją w zimniejsze miejsce to wstrzyma rozwój, ale dźwigać donice?

Byłam u specjalistów od barku na konsultacjach, odp. na pr.

Haniu, teraz to się obawiam ją wynosić bo zmarznie. A jedyne miejsce gdzie mogłabym ją przenieść to altana śmietnikowa, ale w nocy jeszcze mróz. Mus zostawić w garażu, grzejnik zakręciłam ale temp. 8 stop.
zdrówka życzę
Anabell 22:24, 17 lut 2014

Asiu tam powinna być wstawiona od początku, ja nie wiedziałam jaką temp. masz w garażu.