Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Żywopłotki cisowe.

Żywopłotki cisowe.

JoannA 23:20, 17 cze 2014

Anabell napisał(a)

Mało jestem cierpliwa, na nowe rabaty muszę czekać, tylko ostróżki cieszą. Dziękuję za wizytę.

Nie tylko ostróżki cieszą Haniu Widzę u Ciebie dużo pięknych roslin, szałwie no i róże. Piękna jest, lubię różowe
Z moich nowych róż sadzonych wiosną jeszcze jedna nie zakwitła ale jużw pąkach. Ciekawa jestem jej koloru. Te z A. część kolorów przekłamana.
Anabell 23:26, 17 cze 2014

Kasya napisał(a)

niesamowite zdjecia szczegolnie te ostrozki

Kasya - do tej pory nie miałam kiedy zrobić zdjęć, cały czas przygotowania.
Ubiegłej wiosny sadziłam ze swojej rozsady.
Miłe odwiedziny Kasya dziękuję.
Anabell 23:33, 17 cze 2014

PERKA napisał(a)
Ależ te ostróżki to giganty! Masz rękę

Perko - to zasługa dobrej ziemi, one rosną na pryzmie kompostu i w tym roku deszcz ich ratował, dlatego są dorodne, cieszy taki widok i wasze pochwały, dziękuję.
Mirka 23:36, 17 cze 2014

Kasya napisał(a)

niesamowite zdjecia szczegolnie te ostrozki
Haniu ostróżki ja malowanie czy one się wysiewają jak tak to zapisuję się na nasionka
Anabell 23:43, 17 cze 2014

JoannA napisał(a)

Nie tylko ostróżki cieszą Haniu Widzę u Ciebie dużo pięknych roslin, szałwie no i róże. Piękna jest, lubię różowe
Z moich nowych róż sadzonych wiosną jeszcze jedna nie zakwitła ale jużw pąkach. Ciekawa jestem jej koloru. Te z A. część kolorów przekłamana.

Asiu - ja też lubię róże różowe w każdym odcieniu. Masz racje w A. dużo przekłamanych, denerwuje mnie jak nie znam nazwy.
Anabell 23:55, 17 cze 2014

Mirka napisał(a)
Haniu ostróżki ja malowanie czy one się wysiewają jak tak to zapisuję się na nasionka

Mirko - tak można zbierać nasionka, ja siałam w 2012 r. latem, pikowałam w doniczki stały przez zimę i wiosną 13 r. posadziłam.
Muszę kupić białą, tylko teraz nie mam czasu na szukanie po ogrodniczych centrach, nie trafiła mi się w rozsadzie.
Mam w tym roku zasiać z torebki, może coś trafię, a są i różowe.

Będę pamiętała, zbiorę nasionka.
Matka 13:01, 20 lip 2014

Cudnie, Haniuzaglądam i zaglądam i chwalę jakie porosły wielkoludy
JoannA 13:13, 20 lip 2014

A tu co tak cichutko?
I fotek brak Koniecznie msisz to nadrobić Haniu.
buziaki
Anabell 21:43, 01 sie 2014

Tak obiecuję cały miesiąc zrobić zdjęcia i nie mogę zdążyć, część przekwitła. Dziś wzięłam aparat to już zmrok zaczął się robić, nie najlepszej jakości wstyd pokazać.

Moje wszystkie prace na raz, obsadzanie w dalszym ciągu roślinami, a najbardziej pochłonął mnie remont parteru w domu, wszystkie glazury terakoty do wymiany, zmiana centralnego ogrzew. w całym domu.
dlatego nie starcza mi czasu. Remont trwa już od połowy czerwca i końca nie widać.
Wchodzę na ogrodowisko przejrzę i nie jestem w stanie nigdzie pisać.
JoannA 21:52, 01 sie 2014

Anabell napisał(a)
Tak obiecuję cały miesiąc zrobić zdjęcia i nie mogę zdążyć, część przekwitła. Dziś wzięłam aparat to już zmrok zaczął się robić, nie najlepszej jakości wstyd pokazać.

Moje wszystkie prace na raz, obsadzanie w dalszym ciągu roślinami, a najbardziej pochłonął mnie remont parteru w domu, wszystkie glazury terakoty do wymiany, zmiana centralnego ogrzew. w całym domu.
dlatego nie starcza mi czasu. Remont trwa już od połowy czerwca i końca nie widać.
Wchodzę na ogrodowisko przejrzę i nie jestem w stanie nigdzie pisać.

Ale jak pięknie będzie w domku Haniu.
Pomyśl trochę o odpoczynku i relaksie w ogrodzie
buziaki