Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Żywopłotki cisowe.

Żywopłotki cisowe.

Anabell 23:57, 03 cze 2014

Moje też nie kwitną późno siałam i pomyliłam, trudno jak ktoś dostał nasionka dali niskiej zamiast cynii to pomyłka w nasionach, a może tylko sobie pomyliłam.
Tess 16:11, 16 cze 2014

Anabell napisał(a)
Coraz częściej żałuje po co wdałam się w zakładanie nowych rabat, trzeba każdy kąt przerobić.
Nie mam czasu i siły opisywać zmian.
Przetrwam ten rok, drugi będzie lepszy. Pozdrawiam Was.

Jasne, że przetrwasz
Ale do przyszłego roku będziemy czekać na zdjęcia???
A hortensje w donicach nie kwitną jeszcze?

Tesiskam
Mirka 16:17, 16 cze 2014

Przetrwasz na pewno wiosna czyni cuda a my na te cudne nowe rabaty poczekamy Haniu
Anabell 23:41, 16 cze 2014

Po piątkowych i sobotnich ulewach myślałam, że ostróżki nie dadzą rady, w tygodniu powiązałam, dziś poszłam sprawdzić bo nie było mnie w domu przez weekend.
Dały rade stoją na baczność, a są dwu metrowe.

To trzy rodzaje szałwi, na pierwszym planie trikolor, niżej lekarska, a wysokie kłosy muszkatałowa silnie pięknie, pachnąca.
w głębi tez ostróżki w tym roku zaszalały i były przesadzane już wysokie.

Firletka nie podwiązana po deszczu położyła się. Lubię ją.

Moje pierwsze róże.tylko nie obeznana jestem z nazwami, mam oznaczone tylko nie pamiętam, ale są urokliwe.

Anabell 23:47, 16 cze 2014

Tess napisał(a)

Jasne, że przetrwasz
Ale do przyszłego roku będziemy czekać na zdjęcia???
A hortensje w donicach nie kwitną jeszcze?

Tesiskam

Tesiulka masz czucie kiedy mam wejść na wątek. Właśnie dziś zrobiłam zdjęcia i nie trzeba czekać rok.
Anabell 23:53, 16 cze 2014

Mirka napisał(a)
Przetrwasz na pewno wiosna czyni cuda a my na te cudne nowe rabaty poczekamy Haniu

Mirko - dziękuję za odwiedziny. cieszę się z deszczu w piątek i sobotę dolało, a ja mam posianą nową trawkę, to inaczej kiełkuje i rośnie po deszczu, jak podlewana.
paniprzyroda 00:02, 17 cze 2014

Na pewno wszystko powoli idzie ku lepszemu. Ostróżki i szałwie rządzą Pozdrawiam.
Kasya 20:57, 17 cze 2014

Anabell napisał(a)
Po piątkowych i sobotnich ulewach myślałam, że ostróżki nie dadzą rady, w tygodniu powiązałam, dziś poszłam sprawdzić bo nie było mnie w domu przez weekend.
Dały rade stoją na baczność, a są dwu metrowe.

To trzy rodzaje szałwi, na pierwszym planie trikolor, niżej lekarska, a wysokie kłosy muszkatałowa silnie pięknie, pachnąca.
w głębi tez ostróżki w tym roku zaszalały i były przesadzane już wysokie.

Firletka nie podwiązana po deszczu położyła się. Lubię ją.

Moje pierwsze róże.tylko nie obeznana jestem z nazwami, mam oznaczone tylko nie pamiętam, ale są urokliwe.

niesamowite zdjecia szczegolnie te ostrozki
PERKA 22:10, 17 cze 2014

Ależ te ostróżki to giganty! Masz rękę
Anabell 23:14, 17 cze 2014

paniprzyroda napisał(a)
Na pewno wszystko powoli idzie ku lepszemu. Ostróżki i szałwie rządzą Pozdrawiam.

Mało jestem cierpliwa, na nowe rabaty muszę czekać, tylko ostróżki cieszą. Dziękuję za wizytę.