To druga część powstała w tym roku. Mam nowy szpadelek do kancików tylko czasu brakuje.
Drugi koniec ogrodu. Mnożarka ma być zasłonięta wiatą, a pod nią domek narzędziowy.
Jednoroczne sadziłam kolejno, paletkami jak leciało bez planowania, by tylko chwasty nie głuszyły.
Roboty masz mnóstwo, ale widać, że dużo czasu spędzasz w ogrodzie bardzo podoba mi się ten szpalerek ( żywopłot) hortensjowy masa kolorów, lato w pełni, po prostu pięknie
Dzięki za pamięć a nasionka chętnie przyjmę i jakie tam masz na zbyciu inne ta werbena jest taż śliczna i nasionka zbiorę taż będę rozsyłać jak będą chętni
Duże, piękne rabaty, nie dziwię się, że brak czasu na O przy takim areale bylinowym. Anabelki wymiatają, łan werbeny zachwyca, pozostałe cieszą oko. Pięknie, bez słodzenia. Ketmia ogrodowa, werbena jednoroczna i aksamitki z nasionek od Ciebie kwitną Pozdrawiam.
Nie dziwię się Haniu, żeś kupila 42 clematisy przy takiej powierzchni ogrodu to i ich widać na razie nie będzie muszą się rozrosnąć a w ogóle muszę u Ciebie od początku pobuszować i wszystko dokładnie obejrzeć