Kasia już dziś wyniosłam rano aparat i też zapomniałam o zdjęciach.
Nie dam rady wyjeżdżać, a jestem z Wami.
Jak szkoda
ach urządziłam się zielskiem, jesienią przed zima podsypałam róże i inne kompostem, a teraz siedzę jak kopciuszek.
Widziałam tę przesyłkę i nie mogłam uwierzyć że coś takiego można klientowi wysłać. Nie napiszę rośliny bo to co zobaczyłam trudno było wogóle rozpoznać. Jakieś zbutwiałe szczątki roślin, które strach nawet na kompost wyrzucić.
Ale za to jak pięknie zapakowane.
To skandal! Jak można nabijać ludzi w butelkę.
Haniu zaglądałam do ciebie wczoraji tego co dostałaś nie widziałam.Masakra jakaś z tym co dostałaś.Ale wiesz powiem ci że ja z jedną osobą z O wymieniałam się roślinami.Wysłałam 5 stip w doniczkach a dostałam taki sam gnój jak ty ze szkółki.Też mi było przykro.
Asia - prawda to skandal, ja sama dałam się nabić, przecież w ubiegłym roku było nie w porządku i nie powinnam zamawiać.
Dziś zrobiłam zdjęcia torebek. ale jutro wstawię.
Posadziłam wczoraj jeżóweczki, kilka udało mi się podzielić i starczyło na całą trawiastą.
Justyna miała wziąć goździk kropkowany. zapomniałyśmy.
To super że jeżówki dały się nawet podzielić
O goździku przypomniałyśmy sobie już w drodze do domu. Może kiedyś będzie jeszcze okazja
A ten biały goździk co masz w ogrodzie to pierzasty.
Dzisiaj byłyśmy w Pęchcinie. Pogoda wymarzona na spacer po pięknym ogrodzie, a ja zapomniałam zabrać aparatu i zdjęć nie będzie.
oglądałam zbiorowe zdjęcia z pobytu w Pęchcinie i widziałam na nich Ciebie
Właśnie nie wiem jak wygląda pierzasty.
dowiem się w następnym roku bo mam swoje pikówki.
Biały jak przekwitnie będę rozsadzała bo b. mi się podoba i nie wymarza.
To jest mój biały.
Goździk kropkowany, jest mniejszy.
goździk ogrodowy, ten większy.