Zaintrygowały mnie te doniczki na kołkach jaki jest cel takiego zawieszania?
A pomidorki za chwilę znajda się na stole, mniam
U mnie też już kilka zjedzonych
Ewo - 'Krakusy' mam pierwszy rok są dla eM a smaku ich nie znam.
Dla mnie malinowe i już wsuwam prosto z krzaka, i piętka nie przeszkadza do zjedzenia.
Malinowy Ożarowski wcześniejszy jest.
Mirello - ja też tak myślę lilie ładne ale wole widok hortensji.
Kiedyś miałam dużo ogrodowych nie chciały kwitnąć, poszły do donic, były b. ładne tyko to zwożenie ogromnych donic już nie dla mnie, musiałam się rozstać.
Ja mało zaglądam po innych watkach i nie wiem, kto ile ma.
Lubię zwarte grupy, dobrze choć one dobrze się prezentują.
Tak przeważnie kupuję w jednym miejscu, i wiadomość wyślę.
i tanie.
teraz są tanie Purple Prince. i wydaje mi sie że to one są na zdjęciu.
b. wysokie a w dole łodyga ok 5 cm średnicy kwiaty ogromne. to już drugi rok kwitnie.
a tu z tyłu anabelek zagłuszona. Elusiv
Dorota tu zaczyna goździk ok 3 tyg jak posadziłam rozsadę z siewu, to pierzasty ale obawiam się że to nie taki jak moje białe. posadziłam dużo.
Mało rozrośnięte i słabo widać
Ale cuuuuudna ta lilia.
A czy o źródło zakupów i ja mogę prosić?
Alu - wszystko trzeba podpierać i wiązać, denerwują mnie wystające kołki każdy inny, schylam się, walnę się w oczy, są też pręty metalowe rwę ubrania drapię ręce i tak wymyśliłam. Na wysokie aluminiowe rurki z clematisami chciałam kupić solarne lampki.
Zimą w rurkach aluminiowych powiercę dziury i połączę je śrubami ale kołki zostaną.
Pomidorki już rozdaj. sama wcinam o wiele z większym smakiem jak do tej pory kupowane.