Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Żywopłotki cisowe.

Żywopłotki cisowe.

Kasya 06:16, 17 mar 2018

Anabell napisał(a)

Kasiu!
poraziłam jeszcze trzy koleżanki i dziś odebrałam przesyłki dla mnie coś jeszcze będzie do ozdabiania.
Za chwilę będzie ciągła praca w ogrodzie to już warsztacik zwinę.

A no właśnie
A odpoczynku wcale nie planujesz
paniprzyroda 08:14, 17 mar 2018

Rękodzieło perfekt, ja już warsztacik zamknęłam. Haniu nie szalej w ogrodzie, zdążysz wszystko zrobić. 7 godzin pracy bez przerwy na pierwszy raz to za dużo. Oszczędzaj się, bo my się tutaj będziemy martwić o Ciebie.
zoja 11:22, 17 mar 2018

Haniu! co to za odpoczynek? wykonać robotę, której nikt nie chce wykonać??
oj, nadwyrężasz się
danuta_szwajcer 14:55, 18 mar 2018

Haniu ale cudenka robisz a te z wnusią najpiękniejsze Podziwiam, ile Ty pracy wykonujesz i ile siejesz, dosadzasz. Efekt jest bo masz pięknie i wszystko zadbane ale takie ciecie co piszesz i piłą i seketaorami i na wysokości to chyba ciut za ciężko i niebezpiecznie? Czytam, że dalie dokupujesz a masz już piękną kolekcje. Chyba znowu do nich wróce bo chociaż im mróz nie grozi Pozdrawiam, odpoczywaj
violaskom 16:48, 21 mar 2018

Haniu pierwszy raz widzę tak śliczne ozdoby wielkanocne. Jesteś bardzo zdolna. Czy coś jeszcze będziesz wysiewać?
Mirka 22:58, 24 mar 2018

Haniu wysiałam w zeszłą sobotę Cleome i jeszcze mi nie wzeszło.Zapomniałam czy nasionka przykrywac ziemię czy nie.
Anabell 20:42, 25 mar 2018

Kasya napisał(a)

A no właśnie
A odpoczynku wcale nie planujesz

Kasiu! przecież to wiosna i w ogród marsz.
Odpoczynek był przez całą zimę.

iryski dzisiaj zauważyłam.

Anabell 20:47, 25 mar 2018

paniprzyroda napisał(a)
Rękodzieło perfekt, ja już warsztacik zamknęłam. Haniu nie szalej w ogrodzie, zdążysz wszystko zrobić. 7 godzin pracy bez przerwy na pierwszy raz to za dużo. Oszczędzaj się, bo my się tutaj będziemy martwić o Ciebie.

Warsztacik tylko zestawiłam i ciut uporządkowałam. Mam jeszcze zamiar działać w wolnych chwilach.
a jajeczka wykonane, lepiej podobały mi się w grupie na stole, zawiesiłam w oknie i oceniam ot, tak bo są.

Anabell 20:57, 25 mar 2018

zoja napisał(a)
Haniu! co to za odpoczynek? wykonać robotę, której nikt nie chce wykonać??
oj, nadwyrężasz się

Zoja! już zrobione, kto by chciał wejść między siatkę a żywopłot. Wczoraj dokończony cały.

Górę ciął facet.
Anabell 21:21, 25 mar 2018

danuta_szwajcer napisał(a)
Haniu ale cudenka robisz a te z wnusią najpiękniejsze Podziwiam, ile Ty pracy wykonujesz i ile siejesz, dosadzasz. Efekt jest bo masz pięknie i wszystko zadbane ale takie ciecie co piszesz i piłą i seketaorami i na wysokości to chyba ciut za ciężko i niebezpiecznie? Czytam, że dalie dokupujesz a masz już piękną kolekcje. Chyba znowu do nich wróce bo chociaż im mróz nie grozi Pozdrawiam, odpoczywaj

Danusiu!
robótki dla zabicia czasu, tylko za mocno wkręcają.
Dalie dokupiłam pomponowe i rabatowe niskie, w ostatnich podobają mi się nazwy:-Celinka, Filipinka, Karminka, Inka.
Już pokazały czubeczki,

'Celinka'będzie dorodna.