Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Żywopłotki cisowe.

Żywopłotki cisowe.

AgnieszkaW 13:47, 12 kwi 2013

Świetne zakupy w super cenie. Kaisog1 (Małgosiu) - komicznie musial wyglądać ten Twój wykład. Pozdrowienia dla Was
Pszczelarnia 13:56, 12 kwi 2013

Anabell napisał(a)
Znalazłam u siebie donice prawdziwe gliniane, będą na zioła, ...ale ciężkie!

Zakupy udane. A na doniczkach oko zawieszam.
Anabell 17:07, 12 kwi 2013

Gosia! ja dostałam wiadomość od Asi, potem po chałupkach dowiedziałam się że Ty kupiłaś i zaczęłam śledzić u Ciebie. Zdjęcia były, obejrzałam i rano poleciałam.Wcześniej w Obi kupiłam gorszą przyciętą za 25 zł. Z tych z Auch. przynajmniej patyki odzyskałam do ukorzeniania.
Ja podobnie jak Ty zaczęłam innym tłumaczyć, to zostały dwie słabe, poszły i anabelki.

Danusi trzeba powiedzieć , by do producentów Limki i żurawek zgłosiła się po prowizję za reklamę na Ogrodowisku. idą jak świeże bułeczki.Dziś byłam w Obi były żurawki a żółtych już nie ma sprzedane.

Karolka, a Ty jako sąsiadka Ciepluchy powinnaś mieć mieć stałą bonifikatę.

Ewa! ja mam tylko dwie donice, u Ciebie całe pokłady tego dobrego.

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę też dobrych zakupów.

Ps.
Danusia uczy nas jakościowo dobierać rośliny.
Anabell 17:07, 12 kwi 2013

Gosia! ja dostałam wiadomość od Asi, potem po chałupkach dowiedziałam się że Ty kupiłaś i zaczęłam śledzić u Ciebie. Zdjęcia były, obejrzałam i rano poleciałam.Wcześniej w Obi kupiłam gorszą przyciętą za 25 zł. Z tych z Auch. przynajmniej patyki odzyskałam do ukorzeniania.
Ja podobnie jak Ty zaczęłam innym tłumaczyć, to zostały dwie słabe, poszły i anabelki.

Danusi trzeba powiedzieć , by do producentów Limki i żurawek zgłosiła się po prowizję za reklamę na Ogrodowisku. idą jak świeże bułeczki.Dziś byłam w Obi były żurawki a żółtych już nie ma sprzedane.

Karolka, a Ty jako sąsiadka Ciepluchy powinnaś mieć mieć stałą bonifikatę.

Ewa! ja mam tylko dwie donice, u Ciebie całe pokłady tego dobrego.

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę też dobrych zakupów.

Ps.
Danusia uczy nas jakościowo dobierać rośliny.
Anabell 22:58, 12 kwi 2013

Wczoraj i dziś dzieliłam dalie, mam ich dość. Jesienią znosić do piwnicy , a teraz wynosić. Powinnam wcześniej ich zrobić,ale mroźno było.
Na Ogrodowisku mało kto je ma.

Widzę,dwa razy musiałam kliknąć i zdublowałam dwa wątki. Co zrobić by skasować jeden wpis?
JoannA 00:13, 13 kwi 2013

Haniu, dalie są piękne i tak długo kwitną. Ja mam jedną odm., dostałam 3 lata temu od koleżanki i pięknie mi kwitnie do mrozów. Co roku rozdaję gdzie mogę tylko wcisnąć, a w tym roku mam 5 dużych karp, zostawię sobiedo podziału 2, reszta znajdzie miejsce w innych ogrodach. Ale ja swoje sadzę wczesną wiosną bezpośrednio do gruntu, nie bawię się z doniczkami, nawet jak w maju przymrozki je trafią to i tak odrosną. A Twoje Haniu są wyjątkowej urody, to nic że trzeba je wnosić i wynosić z piwnicy. Zobacz jaki to raj dla oczu jak kwitną.
Haniu, czy to białe dziadostwo (śnieg) zabrało się z Twojego ogrodu? u mnie już resztki, jutro chyba znikną
Pozdrawiam i dużo słoneczka na weekend życzę
bogumila 06:53, 13 kwi 2013

Anabell napisał(a)
Wczoraj i dziś dzieliłam dalie, mam ich dość. Jesienią znosić do piwnicy , a teraz wynosić. Powinnam wcześniej ich zrobić,ale mroźno było.
Na Ogrodowisku mało kto je ma.

Widzę,dwa razy musiałam kliknąć i zdublowałam dwa wątki. Co zrobić by skasować jeden wpis?
cytuj...skasuj i wstaw np.jakieś fajne zdjęcie ...nie będzie pusto.
Madzenka 07:12, 13 kwi 2013

Udane zakupy
Ewa4 07:45, 13 kwi 2013

Ciekawe donice i fajne hortensje ,moje też takie były i tydzień w ciepłym i liście ładnie wypuszczają.Pozdrawiam
janina_zawada 09:37, 13 kwi 2013

Ładne donice i zakupy . Ja mam sporo dali bo kwitną do samych mrozów . Też ich wsadzam w maju od razu do gruntu , warto się z nimi pomordować jak się ma gdzie trzymać bo to pięknie kwitnące roślinki ..