Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem

Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem

mateuszmichn 23:31, 07 cze 2015

Pawlus napisał(a)

Ciężko będzie o tak niską trawkę, chyba że za zawciągiem. Pewnie i tak plany mi się zmienią i ich tam nie posadzę

no oczywiście ze przed trawką albo jakoś pomiędzy grupami traw
Też mam zawsze tysiąc pomysłów na minutę jak mam coś robić i zazwyczaj wszystko wychodzi mi nie tak xd
Ewik 04:21, 08 cze 2015

Wiosna we wszystkich kolorach ,ślicznie wygląda.
Filemon24 11:22, 08 cze 2015

Teraz przeczytałam że jesteśmy w podobnym wieku w tym roku skończę 25 lat fajnie że młodę osoby interesują się ogrodnictwem w naszym wieku mało kto ma taką pasję
W dodatku rzadko spotykane jest ładnę gospodarstwo rolniczę. Moi sąsiedzi rolnicyto mają taki rozpierdzielnik na podwórku że żal patrzeć.
Filemon24 11:32, 08 cze 2015

Przeczytałam na pierwszych stronach że masz konkurencje ( mama) i trochę się nie zgadzacie co do nasadzeń Nie wiem czy to aktualne może się mamacia zmieniła. Ja mam problem z tatą ogólnie to jakoś za bardzo się nie wtrąca ale czasami potrafi mnie zdenerwować ma takie durne pomysły a jak coś mu się ubzdura to tego za cholere mu nie wybije. Też się roślinkami interesuje ale jego bardziej pasjonują drzewa dlatego też nasza 52 arowa działaka jest ładnie naokoło obsadzona ( to mu się udało )Jednak ma niedosyt z drzewami owocowymi mammy ich chyba z 70 w dodatku znudził sie ich pielęgnacą i teraz ja muszę je pryskać ile z tym roboty jest to żadne ozdobne nie są tak pracochłonne.
Pawlus 22:07, 08 cze 2015

mateuszmichn napisał(a)

no oczywiście ze przed trawką albo jakoś pomiędzy grupami traw
Też mam zawsze tysiąc pomysłów na minutę jak mam coś robić i zazwyczaj wszystko wychodzi mi nie tak xd

Na pewno w dużej ilości, wtedy fajnie wygląda.
Pawlus 22:08, 08 cze 2015

Ewik napisał(a)
Wiosna we wszystkich kolorach ,ślicznie wygląda.

Dziękuję, chociaż brakuje zieleni trawnika. Na szczęście właśnie zaczęło padać
Pawlus 22:13, 08 cze 2015

Filemon24 napisał(a)
Teraz przeczytałam że jesteśmy w podobnym wieku w tym roku skończę 25 lat fajnie że młodę osoby interesują się ogrodnictwem w naszym wieku mało kto ma taką pasję
W dodatku rzadko spotykane jest ładnę gospodarstwo rolniczę. Moi sąsiedzi rolnicyto mają taki rozpierdzielnik na podwórku że żal patrzeć.

Witam w takim razie rówieśniczkę. Na forum jest jeszcze kilka osób w naszym wieku .

Mama zawsze protestuje, ale na końcu i tak pozwala mi realizować swoje pomysły. Ma swój kawałek gdzie sadzi swoje chabazie

Drzewka owocowe...więcej z nimi roboty niż pożytku z owoców. Jedynie czereśnie się sprawdzają.
Pawlus 22:17, 08 cze 2015

Na dobranoc jaśminowiec. Nie pachnie ale ładnie kwitnie. Dopiero się rozkręca a pączków ma mnóstwo.

mateuszmichn 22:33, 08 cze 2015

Pawlus napisał(a)

Na pewno w dużej ilości, wtedy fajnie wygląda.

Na pewno wymyślisz coś fajnego, z resztą jak zwykle
agam 08:31, 09 cze 2015

Śliczny ten jaśminowiec. Chodzę koło niego w ogrodniczym i nie mogę się zdecydować . Jaką masz odmianę i z czym posadziłeś?