no oczywiście ze przed trawką albo jakoś pomiędzy grupami traw
Też mam zawsze tysiąc pomysłów na minutę jak mam coś robić i zazwyczaj wszystko wychodzi mi nie tak xd
Teraz przeczytałam że jesteśmy w podobnym wieku w tym roku skończę 25 lat fajnie że młodę osoby interesują się ogrodnictwem w naszym wieku mało kto ma taką pasję
W dodatku rzadko spotykane jest ładnę gospodarstwo rolniczę. Moi sąsiedzi rolnicyto mają taki rozpierdzielnik na podwórku że żal patrzeć.
Przeczytałam na pierwszych stronach że masz konkurencje ( mama) i trochę się nie zgadzacie co do nasadzeń Nie wiem czy to aktualne może się mamacia zmieniła. Ja mam problem z tatą ogólnie to jakoś za bardzo się nie wtrąca ale czasami potrafi mnie zdenerwować ma takie durne pomysły a jak coś mu się ubzdura to tego za cholere mu nie wybije. Też się roślinkami interesuje ale jego bardziej pasjonują drzewa dlatego też nasza 52 arowa działaka jest ładnie naokoło obsadzona ( to mu się udało )Jednak ma niedosyt z drzewami owocowymi mammy ich chyba z 70 w dodatku znudził sie ich pielęgnacą i teraz ja muszę je pryskać ile z tym roboty jest to żadne ozdobne nie są tak pracochłonne.