Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

kaisog1 22:42, 29 lip 2013

Basieńko jak zobaczyłam prawusa to usiadłam Chłopaki Twoje super! Buziaki zostawiam
ewsyg 22:49, 29 lip 2013

Basiu, muszę Ci powiedzieć, że milin ma pąka !!!! Ale się cieszę, przecież sadziłam go w tamtym roku.
barbara_kraj... 23:10, 29 lip 2013

ewsyg napisał(a)
Basiu, muszę Ci powiedzieć, że milin ma pąka !!!! Ale się cieszę, przecież sadziłam go w tamtym roku.

O, ale sama mówiłaś, że rośnie jak na drożdżach, czy coś podobnego Fajnie, pewnie w przyszłym roku będzie obsypany kawiatami, czego Ci życzę
barbara_kraj... 23:11, 29 lip 2013

kaisog1 napisał(a)
Basieńko jak zobaczyłam prawusa to usiadłam Chłopaki Twoje super! Buziaki zostawiam

Ja też byłam zaskoczona jego wielkością. I to nie był pierwszy, podobno dwa już zjedzone
Uściski, Gosieńko
barbara_kraj... 23:30, 29 lip 2013

EPODLAS napisał(a)
Gratulacje z okazji 700 stron. Kwiatka nie wklejam, bo właśnie dowiedziałam się że zdjęć nie można wklejać do środy, a ja wkleiłam. Gafa, ale jakoś chyba to przeżyję.

Bożenko, dzięki za podkreślenie tej siedemsetnej 'granicy' Trochę się uzbierało w ciągu dwu i pół roku.
Ja też wkleiłam dziś kilka zdjęć i gdyby nie Ty, to wklejałabym dalej, bo wątek o trudnościach przegapiłam
barbara_kraj... 23:33, 29 lip 2013

monteverde napisał(a)
Basiu pozdrawiam, wszystko obejrzałam włącznie z przystojnymi Panami

Aniu, fajnie że zaglądasz choć pewnie bardzo zajęta teraz jesteś.
Ja przy tych 'przystojniaczkach' wyrobić się nie mogę, wyszłam z wprawy Ale do Ciebie zaraz zajrzę!
barbara_kraj... 23:39, 29 lip 2013

Celina napisał(a)
Żar taki , że można paść!!
działeczka zapewne wyschnięta na wiór. Jutro sprawdzę. Aż strach iść
Pozdrawiam Basiu

Na działkę jednak się wybraliśmy, ale późnym popołudniem. I dobrze, bo natychmiast za podlewanie się zabrałam. Na ogół rośliny wyglądały nieźle, tylko hortensje ogrodowe zwiotczały i opadły im kwiaty. Ale jeszcze przed naszym odjazdem zdażyły się podnieść
Chłopaki szaleli! Nic dziwnego, po siedzeniu w domu przez prawie dwa dni musieli jakoś zgromadzoną energę rozładować
Celina 12:33, 30 lip 2013

barbara_krajewska napisał(a)

Na działkę jednak się wybraliśmy, ale późnym popołudniem. I dobrze, bo natychmiast za podlewanie się zabrałam. Na ogół rośliny wyglądały nieźle, tylko hortensje ogrodowe zwiotczały i opadły im kwiaty. Ale jeszcze przed naszym odjazdem zdażyły się podnieść
Chłopaki szaleli! Nic dziwnego, po siedzeniu w domu przez prawie dwa dni musieli jakoś zgromadzoną energę rozładować

Basiu też mam obawy że moje hortki oklapnęte niestety.A reszta to chyba w nie lepszym stanie.
A wiesz moja znajoma przyjęła zasadę ,że wogóle nie podlewa roslin. Twierdzi ,że przyroda da sobie sama radę. i podlewanie nazywa ingerencją. a może tak jest po prostu jej wygodniej
ewsyg 15:07, 30 lip 2013

barbara_krajewska napisał(a)

O, ale sama mówiłaś, że rośnie jak na drożdżach, czy coś podobnego Fajnie, pewnie w przyszłym roku będzie obsypany kawiatami, czego Ci życzę

Jak będzie już można to wkleję zdjęcie milinu i powojnika. Rosną jak szalone, chyba sobie zawody urządzili kto pierwszy obrośnie pergolę. A ja do milinu dosadziłam powojnik żeby łyso nie było. Obie roślinki sięgają już do łuku.
12:47, 31 lip 2013
Pokazałaś kiedyś zaczynającą kwitnienie Perovskię, dzięki Tobie i ja ją mam , kupiłam dorodny krzaczek, znalazłam dla niej miejsce na tle ciemnej zieleni cisa, ładnie będą prezentować się jej srebrne listki i pastelowe kwiaty
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies