Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 10:58, 21 sie 2013

Luckaa napisał(a)
Kasia a inne obrzeża na kuczku też mają, mi się te palisadki podobają.

nie wiem czy mają, bo za tym akurat nie patrzyłam, ale wybór mają spory, trzeba by było podjechać, albo zadzwonić-linka do ich strony wiślę Ci na priva
EPODLAS 21:12, 21 sie 2013

Kasiu, a ja myślę że z berberysem się uda. Mnie się udało, ale z suchodrzewem. Patyki siedzą w ziemi, ale wypuszczają nowe listki. Myślę że będzie dobrze
kitek81 21:31, 21 sie 2013

EPODLAS napisał(a)
Kasiu, a ja myślę że z berberysem się uda. Mnie się udało, ale z suchodrzewem. Patyki siedzą w ziemi, ale wypuszczają nowe listki. Myślę że będzie dobrze

mam nadzieję, że się uda, nie musi wszystko, ale jakaś część, to byłoby miło na wiosnę będą jak znalazł
pozdrawiam
kitek81 21:36, 21 sie 2013

a dziś mam dzień roślinkowy
dostałam w paczce poziomki od Hani-dziękuję raz jeszcze :*
podjechaliśmy na działkę ROD skosić trawę, a tam sąsiadeczka poodkładała mi już piwonie, liliowce najróniejsze i jeszcze takie coś co fajnie kwitnie na fioletowo i akurat sprzątała flance truskawek i załapałam się fuksem na taką odmianę co do tej pory owocuje i podobno owocuje do przymrozków
a potem w Biedrze wzięłam jeszcze 2 rozchodniki na skalniak, bo były w promocji-resztka towaru takie dni to ja lubię
pozdrawiam wszystkich
nieszka 21:56, 21 sie 2013

I kto tu pisał że nie nadaje się na ogrodowisko. Tyś jest ogrodniczka pierwsza klasa że masz taki zapał i chęć do rozmnażania i sadzonkowania każdej roślinki!!!
kitek81 22:03, 21 sie 2013

nieszka napisał(a)
I kto tu pisał że nie nadaje się na ogrodowisko. Tyś jest ogrodniczka pierwsza klasa że masz taki zapał i chęć do rozmnażania i sadzonkowania każdej roślinki!!!

a bo to taki kryzysik był dalej nie wiem, jak to wszystko będzie u mnie wyglądało, jak to trafi na swoje miejsce, bo plan to ja mam, ale w głowie jakoś nie bardzo umiem go przelać na papier ale trzeba być dobrej myśli i wierzyć, ze się uda

pozdrawiam :*
Milka 12:42, 22 sie 2013

Kasiu, ja czasami na kilku kartkach takie planiki robię, potem wywalam, następne, aż nagle jakieś objawienie i udaje się....czasami coś
pozdrawiam
kitek81 21:38, 22 sie 2013

irena_milek napisał(a)
Kasiu, ja czasami na kilku kartkach takie planiki robię, potem wywalam, następne, aż nagle jakieś objawienie i udaje się....czasami coś
pozdrawiam

Może też tak będę robić, niekoniecznie żeby upubliczniać, bo talentem plastycznym nie grzeszę ale może coś się z tego wykluje fajnego
pozdrawiam
kitek81 21:41, 22 sie 2013

M dziś skończył schody tarasowe nieskromnie napiszę, że wyszły super! jutro pokażę, bo dziś piachem zasypane

u mnie w warzywniaku zaczęło robić się jesiennie, już część warzywek usunęłam, lata chwila pusto będzie
ale to dobrze, podszykuję sobie miejsce na krzewy owocowe
sezon się na szczęście jeszcze nie kończy
Debra 21:48, 22 sie 2013

Czekam na schody