Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

Matka 23:57, 14 wrz 2013

a jakbys właśnie linie proste wytyczyła?bo jak spojrzałam na plan to tak mi się umyśliło
Matka 23:58, 14 wrz 2013

ja wzrokowiec i muszę widzieć naocznieto zrób jakie fotki tumorol, oki?se pokukam!Boziu-ja nauczycielka uczniów gonię za taki nijaki język...a sama...

:
Matka 00:03, 15 wrz 2013

Popatrzyłam na str 2 i widzę, że warzywniak masz dość spory. Ja bym oddzieliła go jakims ekranem zielonym prostym i podzieliła działkę na rekreacyjno-wypoczynkową i uprawną. Na tej pierwszej części zrobiłabym właśnie proste linie rabat(Danusia ma taki przykład i kilka osób na forum tez ma podobne ogrody) w tym placyk zabaw w jakims fajnym kwardacie lub prostokącie który by się łączyła z kolejna prosta rabatą...taka całość geometryczna...wiesz?
kitek81 00:04, 15 wrz 2013

Bogna, ze starych zdjęć, gdzie już granica jest, tylko siatki brak, to ten bok tak wygląda:

i tam gdzie ta brzoza to by był początek mojej rabaty
kitek81 00:06, 15 wrz 2013

Bogda napisał(a)
Popatrzyłam na str 2 i widzę, że warzywniak masz dość spory. Ja bym oddzieliła go jakims ekranem zielonym prostym i podzieliła działkę na rekreacyjno-wypoczynkową i uprawną. Na tej pierwszej części zrobiłabym właśnie proste linie rabat(Danusia ma taki przykład i kilka osób na forum tez ma podobne ogrody) w tym placyk zabaw w jakims fajnym kwardacie lub prostokącie który by się łączyła z kolejna prosta rabatą...taka całość geometryczna...wiesz?

widzisz jaka bystra jesteś tylko mi się chyba fale bardziej podobają niż proste linie! warzywniak kiedyś doczeka się pergoli i tak je sobie osłonię od reszty, na nie pójdą jakieś winorośle, bluszcze, powojniki, nie wiem jeszcze...
Matka 00:26, 15 wrz 2013

Albo warzywniak wkomponowac w calość-skrzynie może?

a masz zdjęcia tak że od góry kawałek po kawałku żeby całość zobaczyć?
kitek81 00:35, 15 wrz 2013

Bogda napisał(a)
Albo warzywniak wkomponowac w calość-skrzynie może?

a masz zdjęcia tak że od góry kawałek po kawałku żeby całość zobaczyć?

takich fotek nie mam to zrobię tumoroł
idę się myć i spać, bo jutro wyjazd się szykuje, a i z rana jeszcze pare rzeczy trzeba przyszykować, a że pora "obiadowa" się zrobiła (prawie 1wsza w nocy to jak 13sta w dzień) to i jeść mi się zachciało a podjadać już nie chcę o tej porze
miłej nocy
buziaki :*
Matka 00:36, 15 wrz 2013

Ja właśnie dostałam od M kanapeczke z jegoręcznie zrobionym smalczykiem i moimręcznie zrobionym chlebkiemhehe
kitek81 00:37, 15 wrz 2013

Bogda napisał(a)
Ja właśnie dostałam od M kanapeczke z jegoręcznie zrobionym smalczykiem i moimręcznie zrobionym chlebkiemhehe

szczęściara! u mnie wszyscy już śpią, a rano mi pospać nie dadzą
Matka 00:38, 15 wrz 2013

papa, do jtra, pamiętaj o fotkach!