Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 16:46, 15 paź 2013

Debra napisał(a)
Ależ pracowity weekend. Wiosna i lato będzie niesamowita po tych wszystkich nasadzeniach.
Udanego poniedziałku na szkoleniu

no liczę na to, że wiosną będzie ładnie i kolorowo
poniedziałek i wtorek już za mną oby do piątku
buźka :*
kitek81 16:49, 15 paź 2013

EPODLAS napisał(a)
Kasiu, pracowita pszczółka z ciebie. Też mam zamiar sobie kupić żurawinę i posadzić pod borówką amerykańską. Ale ta rabata wymaga jeszcze trochę pracy. Mam trzy borówki, chcę dosadzić jeszcze jedną a pod nią żurawinę. Maluchy pewnie były szczęśliwe, że miały mamę. Długo jeszcze to szkolenie. U nas dzisiaj przepięknie.

dzięki powiem Ci szczerze, że sama żurawinka taka sobie w smaku, ale przemycę ją w innych sokach i dla dzieciaczków będzie jak znalazł na jesień i zimę taka bomba witaminowa boróweczki też niedawno wsadziliśmy też 3 szt A szkolenie do 6.12, więc jeszcze dłuuuuugo
pozdrawiam :*
kitek81 16:51, 15 paź 2013

Debra napisał(a)
No tak, tych cebulowych to ani śladu jesienią
Taka niewdzięczna praca. Mam nadzieję, że je dobrze podlałaś po posadzeniu, bo teraz ciepło, a deszczu ani śladu.

Ja teraz ku ogromnemu zdumieniu sąsiadów latam z wężem albo konewka i stale coś podlewam.

M już dostał zadanie podlewać wszystkie iglaki i moje cebulowe też i to on lata z wężem i podlewa
kitek81 16:53, 15 paź 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Kasiu ale będziesz miała piękna rabate na wiosnę a ile radości Pozdrawiam serdecznie

Witaj Danusiu też ostatnio Ciebie u mnie mało więc cieszę się, że jesteś jestem ciekawa jak to będzie wyglądać wiosną, ale oczami wyobraźni wiem, że będzie ślicznie i pachnąco
kitek81 16:55, 15 paź 2013

Kasiek napisał(a)
Pieknie beda wiosna kwitly te nasze cebulowe Pozdrawiam Kasienko

Kasiu, wow, ale super awatarek oj do Twojej ilości cebulowych mi daleko, ale z czasem i u mnie przybędzie jeszcze na stronie frontowej i tylnej pozdrawiam serdecznie
kitek81 16:57, 15 paź 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Kasiu, zobaczysz, że wiosną rabata pokaże swoje "5 min" z cebulowymi - pięknie będzie, choć teraz śladu nie ma. Pozdrawiam

no z całą pewnością najbliższa wiosna będzie piękniejsza od poprzedniej, więc już to napawa optymizmem a i później też mam nadzieję będzie fajniej, tylko teraz sporo pracy trzeba w to włożyć, ale za to potem ogród nam się odwdzięczy
kitek81 16:59, 15 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale musiało być radochy jak wróciłaś do domku. A rabatka na wiosnę miodzio będzie.

radochy było, to się zgadza, a i potem łzy na pożegnanie mała teraz gorzej znosi rozłąkę, nawet teściowa mówi, że Milenka jest teraz bardziej wyciszona i spokojniejsza serce mi pęka, ale co zrobię...
kitek81 17:00, 15 paź 2013

irena_milek napisał(a)
Kasiu, na 100% wiosną będziemy ochac nad tym miejsce

trzymam Cię za słowo Kochana
pozdrawiam gorąco :*
kitek81 17:03, 15 paź 2013

żałuję, że nie mam tyle czasu żeby Was poodwiedzać i być na bieżąco w Waszych ogrodach ale chyba same/i rozumiecie? i wybaczycie
za to stale o Was myślę i mam Was blisko w sercu
pozdrawiam serdecznie
Debra 19:24, 15 paź 2013

kitek81 napisał(a)

M już dostał zadanie podlewać wszystkie iglaki i moje cebulowe też i to on lata z wężem i podlewa

No, i to jest właściwy podział ról! I zimozielone niech też podlewa, i róże, i co tam zasycha - ja ostatnio po Danusiowej eduakcji leję i już. Niech się sąsiedzi pukaja w głowy, a ja mam zielono.

Nie tylko w głowie )))