Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

malgorzata_s... 19:55, 16 paź 2013

Kasiu dają w kość co? No ale za chwilę piątek, domek, ogród no i rodzinka stęskniona. Pozdrawiam
kitek81 20:11, 16 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu dają w kość co? No ale za chwilę piątek, domek, ogród no i rodzinka stęskniona. Pozdrawiam

dają, oj dają ale my się nie damy
piąteczek zbliża się ogromnymi krokami, oby jutro do 15j, a potem już się zaczynam szykować do wyjazdu, żeby w piątek tylko wpaść, szybko się przebrać i w drogę
do dzieci, męża, domku i ogrodu szkoda tylko, że weekend tak szybko minie
pozdrawiam serdecznie :*
KasiaWB 20:55, 16 paź 2013

Kasiu, rabatka będzie cudna wiosną, a latem to już jej nie poznasz szkolenia na szczęście mają to do siebie, że kiedyś się kończą - jeszcze chwila i będziesz w domciu
Serdecznie pozdrawiam
p.s. ja nie korzystam z fb, więc koniecznie musisz tutaj chociaż jedną fotkę wrzucić
Debra 21:43, 16 paź 2013

kitek81 napisał(a)

dają, oj dają ale my się nie damy
piąteczek zbliża się ogromnymi krokami, oby jutro do 15j, a potem już się zaczynam szykować do wyjazdu, żeby w piątek tylko wpaść, szybko się przebrać i w drogę
do dzieci, męża, domku i ogrodu szkoda tylko, że weekend tak szybko minie
pozdrawiam serdecznie :*

Ale i październik prawie blisko końca, a potem listopad szybko zleci i będą szalone Mikołajki
kitek81 21:57, 16 paź 2013

KasiaWB napisał(a)
Kasiu, rabatka będzie cudna wiosną, a latem to już jej nie poznasz szkolenia na szczęście mają to do siebie, że kiedyś się kończą - jeszcze chwila i będziesz w domciu
Serdecznie pozdrawiam
p.s. ja nie korzystam z fb, więc koniecznie musisz tutaj chociaż jedną fotkę wrzucić

dobra, pewnie coś się da zrobić muszę tylko jakieś zdjęcia ściągnąć, a to z ograniczonym zasięgiem prawie graniczy z cudem musicie dać mi troszkę czasu
kitek81 22:14, 16 paź 2013

Debra napisał(a)

Ale i październik prawie blisko końca, a potem listopad szybko zleci i będą szalone Mikołajki

optymistka no ale tak trzeba myśleć i do tego podchodzić, żeby nie zwariować jeszcze w tym czasie mam tydzień szkolenia w Toruniu, więc o tyle dobrze 18-22.11
Debra 22:18, 16 paź 2013

kitek81 napisał(a)

optymistka no ale tak trzeba myśleć i do tego podchodzić, żeby nie zwariować jeszcze w tym czasie mam tydzień szkolenia w Toruniu, więc o tyle dobrze 18-22.11

Optymizm to najlepsze lekarstwo na całe zło
No tydzień w Toruniu, to jak w domu, a potem to już z górki.

A ja marzę, żeby wreszcie wszystkie liście opadły, bo mam dosyć wybierania ich ze wszystkiego. W trawach mi siedzą, w berberysach, w azaliach, w pęcherznicach, no ręczne wybieranie mam codziennie ;-(
kitek81 10:06, 17 paź 2013

Debra napisał(a)

Optymizm to najlepsze lekarstwo na całe zło
No tydzień w Toruniu, to jak w domu, a potem to już z górki.

A ja marzę, żeby wreszcie wszystkie liście opadły, bo mam dosyć wybierania ich ze wszystkiego. W trawach mi siedzą, w berberysach, w azaliach, w pęcherznicach, no ręczne wybieranie mam codziennie ;-(

Może musisz strzasnac te wiszące liście i będziesz miała zawsze mniej do grabienia na koniec
Ja teraz też w weekend będę musiała trochę liści brzozy zgrabic, co u sąsiada rośnie i do nas zawiewa, ale dam do kompostu i będę miała lekką ziemię później
Pozdrawiam i miłego dnia życzę :*
Luckaa 13:13, 17 paź 2013

Z różnych drzew róznie spadają, na orzechu już nie ma wcale, ale na innych jeszcze sa, ja wczoraj pograbiłam bo już duzo było, 3 taczki wywiozłam, i za kilka dni znów pograbie, codziennie tego nie robie, i nawet nieszczegolnie dokładnie, przecież nic się nnie stanie jak troche poleża
Milka 13:29, 17 paź 2013

Kasiu, udanego weekendu, jutro już piątek, zapewne stęskniona jesteś za wszystkimi i wszystkim