Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 19:23, 11 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kitek no to najwyższy czas na ciastka, wianki i te Świateczne sprawy Do dzieła i fotki kcemy

chciałabym, ale chyba nie mam do tego zdolności, talentu i pomysłu
malgorzata_s... 19:27, 11 gru 2013

Nie żartuj. Inspiracje masz tu wszędzie. A jak nie masz pomysłu to kopiuj
kitek81 09:16, 12 gru 2013

masz rację, muszę popatrzeć, poszukać inspiracji może w weekend się za czymś na spokojnie rozejrzę pozdrawiam
Ewa4 12:38, 12 gru 2013

Witaj Kasiu.
No wreszcie jesteś .U mnie faktycznie kopanie od środka mały jest silny i ruchliwy bardzo , jeszcze chodzę , prezenty zrobione zakupy już te co mogłam też bo niestety ciężko już chodzić a póżniej kolejki to nie na mój stan i tak odliczam do stycznia ale jeszcze 4 tygodnie -długo troche no ale chyba dotrwam hihi ale za to jak wiosną ruszę na działce to nadrobie to co nie mogłam teraz zrobić a plany mam także pomysłów nie brak myślę że dzidzia pozwoli mi na realizowanie się w ogrodzie.No u Ciebie wiosną to już ciekawie będzie , będzie co podziwiać .Pozdrawiam serdecznie.
kitek81 21:51, 14 gru 2013

Ewuś, cieszę się, że maluch ma się dobrze czyli do porodu masz już z górki-ale to szybko zleciało! do świąt już jesteś przygotowana ja w tym tyg pokupowałam prezenty, jedynie dla Mateusza nie mam nie wiem nawet co mu kupić z produktów spożywczych też co już można to wczoraj kupiliśmy! jeszcze nie koniec, ale już część z głowy co do moich planów ogrodowych to oczywiście coś tam planuję na nowy sezon, na pewno obsadzenie tej siatki przed tarasem! no i trawe trzeba posiać koniecznie! teraz działamy troszkę wewnątrz, raczej bez szaleństw, ale teraz czekamy np na rolety zewnętrzne, ale jedynie do salonu na razie wzięliśmy i do Mateusza pokoju-oby przed świętami zamontowali!
dziś M powiesił świecącą gwiazdę i renifera w oknach-pomału zaczyna się robić świątecznie kupiłam też doniczki do kwiatów z kuchni i w końcu je przesadzę
a i zapomniałam Ci się pochwalić, muszę zdjęcie na dowód cyknąć-z horti z patyczków co mi przesłałaś, jedna mi się ukorzeniła ma malutkie listki
pozdrawiam :*
kitek81 22:04, 14 gru 2013

Od razu zrobiłam fotke
To Ewa horti od Ciebie, malenstwo jeszcze, ale urośnie ciekawa jestem, którą mi się udało ukorzenic?!
kitek81 22:06, 14 gru 2013

To jak już dodaję zdjęcia to pokażę cisy, co na początku roku wtyknelam w ziemię, tylko tyle mi się udało ukorzenic, no i próbuje z bukszpanami
an_tre 22:21, 14 gru 2013

Kasiu gratuluję zdanych egzaminów jak widzę rzuciłaś się w wir prac świątecznych ale i o ogrodowych nie zapomniałaś fajne i obiecujące przedszkole w donicach
pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kitek81 22:30, 14 gru 2013

an_tre napisał(a)
Kasiu gratuluję zdanych egzaminów jak widzę rzuciłaś się w wir prac świątecznych ale i o ogrodowych nie zapomniałaś fajne i obiecujące przedszkole w donicach
pozdrawiam

a ja właśnie Aniu u Ciebie byłam, Kochana, i patrzę, że Cię nie ma! a Ty u mnie
dzięki za wszystko :*
i też oczywiście mocno pozdrawiam :*
malgorzata_s... 23:04, 14 gru 2013

Ale przedszkole roślinne rośnie Będziesz dumna że hej, bo każda roślinka samodzielnie wyhodowana to niesamowita satysfakcja Miłej niedzieli