Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

yolka 09:07, 15 gru 2013

Pozdrawiam, sliczne przedszkole. też chciałam próbować, ale czasu nie ogarniam,
Pola 19:57, 15 gru 2013

Kasiu, dziękuję za miłe słowe kocham święta i cieszę się że dzieci będą ze mną. Smutno będzie bez taty, ale jak to mówi moja mama ,, trzeba iść dalej ,, taki los. Buziam Cię mocno
EPODLAS 23:08, 17 gru 2013

Kasiu, cieszę się że już po egzaminach i nareszcie będziesz w domu. I tyle sadzonek porobiłaś, pracowita z ciebie dziewczyna. Ja lubię cisy, mam ich cztery, jeden już okazały pozostałe to maluchy. A jak tam twoje maluchy? Choinka będzie duża?
Ewa4 15:39, 18 gru 2013

No to fajnie ,że coś kiełkuje ja już nie pamiętam jakie Ci dałam ale zobaczymy kilka horti poprzyginałam i obsypałam lodygi ziemią może się uda ukorzenić aż jestem ciekawa co wyjdzie.No kolekcja domowa z buksików i cisów imponująca .Wiosną też ukorzeniałam bukszpany wyszło mi chyba 60 szt ale mniały korzonki więc je posadziłam na działce zobaczymy czy przetrwają.U mnie azalie mają pąki ,róże też wszystko rośnie zamiast zasypiać na zimę nawet trawa urosła no bo pogoda wiosenne a nie zimowa.Pozdrawiam
kitek81 22:13, 24 gru 2013

Zdrowych, wesołych rodzinnych świąt wszystkim życzę :*
Pola 10:37, 31 gru 2013

Kasiu, macham i przesyłam życzenia wszystkiego co najpiękniejsze w nadchodzącym roku niech Ci się spełni, miłego sylwestra życzę...
yolka 21:48, 31 gru 2013

Pomyślności i zdrowia w Nowym Roku
Marlenaa 22:56, 01 sty 2014

Witaj, Kasiu. Mnie trochę na forum nie było, ale widzę, że i Ciebie. Dzięki temu nie miałam zbyt dużych zaległości. Gratuluję zdanych egzaminów, a roślinny żłobek super. Pozdrawiam
kitek81 12:47, 02 sty 2014

witajcie w Nowym Roku-mam nadzieję, że dla Wszystkich będzie szczęśliwy, czego Wam życzę z całego serca :*
dziękuję za życzenia bo już myślałam, że wątek umrze śmiercią naturalną miło mi, że ktoś jeszcze do mnie zagląda
po świętach padł nam laptop :/ więc jeszcze moja obecność na forum będzie ograniczona nawet nie wiem, co u Was się dzieje pewnie zaległości nie nadrobię
u nas ok, święta i sylwester w gronie najbliższych, miałam parę dni wolnego, ale tak szybko minęły, że nawet nie odczułam
żeby nie było, że mało ogrodowiskowo, to pochwalę się, że malutkie choineczki co wsadzaliśmy na jesień, troszkę podrosły mała rzecz, a cieszy
a poza tym, to już mi brakuje prac w ziemi! odliczam czas, kiedy posieję pomidorki z nasionek, ale do tego jeszcze parę ładnych miesięcy jeszcze ;(

jeszcze raz wszystkiego najlepszego i pozdrawiam Was serdecznie :*
EPODLAS 14:19, 04 sty 2014

Kasiu, ja odwiedzam twój wątek często. U nas ciepło i wiosennie. Jutro pojadę na działkę, to przywiozę kilka taczek od sąsiada przerobionego obornika. Trochę kalorii poświątecznych stracę i może na spacerek pójdę. Wiosna już niedługo. A ty już planujesz prace wiosenne - super.