Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

danuta_szwajcer 17:01, 19 sty 2014

Fajne te pergole no i zarazem hustawka Widze, ze i u Ciebie "rubensowe" plany Pozdrawiam serdecznie
kitek81 09:41, 20 sty 2014

Pola napisał(a)
Kasiu, piękne zdjęcia no, mnie też się podoba, ale na razie to wgłowie mam przesadzanie, gdy umieściłam zdjęcia z powstawania ogrodu to wyszedł plan zmian...

muszę w takim razie porządnie przysiąść i nadrobić zaległości u Ciebie i zobaczyć, co za zmiany nasadzeń planujesz
pozdrawiam :*
kitek81 09:43, 20 sty 2014

Kasiek napisał(a)
Pierwsza fota superasna i.....takie cudo mozna zrobic samemu, trzeba tylko chciec Widze ze wirusik rubensowoedenkowy na powaznie zapuscil tu korzonki i bardzo mnie to cieszy

nom, zaraziłaś (nie tylko mnie ) rubensem pięknie by wyglądał przy takiej ławeczce
już m pokazałam, kazał mi poszukać projektu, ale czy uda się zrobić to w tym roku ? zobaczymy
kitek81 09:44, 20 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Piękne te pergolki z huśtawkami Chcieć to móc Życzę ci takiej Pozdrawiam.

dzięki za życzenia muszę coś już robić, planować, bo normalnie tak zazdroszczę Wam tych pięknych ogrodów! mi do takiego jeszcze daleko! ale małymi kroczkami do przodu
kitek81 09:46, 20 sty 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Fajne te pergole no i zarazem hustawka Widze, ze i u Ciebie "rubensowe" plany Pozdrawiam serdecznie

rubensika na pewno gdzieś dam, dosyć, że piękny to jeszcze mało problemowy a gdyby jeszcze rozciągał się na takieł ławeczce-mmmmm marzenie
Ewa4 19:04, 20 sty 2014

No no aleś ławeczkę z dodatkami sobie wymyśliła -piękne .Marzenia sa po to aby je realizowac więc powoli ,powolutku a do celu.Pozdrawiam
kitek81 22:02, 20 sty 2014

Ewa4 napisał(a)
No no aleś ławeczkę z dodatkami sobie wymyśliła -piękne .Marzenia sa po to aby je realizowac więc powoli ,powolutku a do celu.Pozdrawiam

tak w sumie przez przypadek natknęłam się w necie na te ławeczki, ale od razu przypadły mi do gustu! też mam nadzieję, że uda mi się ich doczekać w swoim ogrodzie!
buziaki dla Ciebie i maleństwa :* starszaków też
Mirka 13:21, 21 sty 2014

Wpadam z rewizytą zobaczyć co słychać a tu pergola w planach.Pozdrawiam zimowo Kasiu
eda 13:30, 21 sty 2014

Witam Kasiu super, że mnie odwiedziłaś ,huśtawki w dechę, odwzajemniam i pozdrawiam Niebieskiego zostawiam

kitek81 14:33, 21 sty 2014

Mirka napisał(a)
Wpadam z rewizytą zobaczyć co słychać a tu pergola w planach.Pozdrawiam zimowo Kasiu

w planach jest, nie wiem tylko, czy uciułam na nią pieniążków w tym sezonie, bo inne wydatki w kolejce