Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 19:11, 02 lis 2013

Debra napisał(a)
Choineczka cudna, a krzewuszka na wiosnę pokaże co potrafi!
Oj, zazieleni się ogród wiosną i latem!

Już się nie mogę doczekać na szczęście zima szybko minie, bo ostatnio czas mi strasznie szybko mija! Nawet na kursie-już prawie połowa za mną
I muszę się pochwalić, że jesteśmy inspiracją dla sąsiadów normalnie przez tyle lat co niektórzy mają ogrody, a dopiero teraz się za nie wzięli. Jak sadzilismy tuje i choinki, to tydzień po nas inni, jak m zamontował fotokomorke, to sąsiad tydzień później też, z drewnem do kominka też tydzień po nas
malgorzata_s... 19:12, 02 lis 2013

No to popracowałaś. Ja dzisiaj się obijałam
as226 21:35, 02 lis 2013

widać dzieje się na wiosnę, będzie cudnie
Debra 21:45, 02 lis 2013

kitek81 napisał(a)

Już się nie mogę doczekać na szczęście zima szybko minie, bo ostatnio czas mi strasznie szybko mija! Nawet na kursie-już prawie połowa za mną
I muszę się pochwalić, że jesteśmy inspiracją dla sąsiadów normalnie przez tyle lat co niektórzy mają ogrody, a dopiero teraz się za nie wzięli. Jak sadzilismy tuje i choinki, to tydzień po nas inni, jak m zamontował fotokomorke, to sąsiad tydzień później też, z drewnem do kominka też tydzień po nas

Kasiu, na kursie to już chyba niemal koniec Znowu długi weekend i zaraz potem to już Mikołajki

A z sąsiadami to już tak jest. Muszą dorównać. I chwała Ci za to, że równają do Ciebie!
Jest takie angielskie powiedzenie: 'Keep up with the Joneses' - nie znam polskiego odpowiednika, ale ono świetnie oddaje to właśnie, co dzieje się u Ciebie.
Nadajesz styl okolicy
EPODLAS 16:50, 03 lis 2013

Pozdrowienia zostawiam.
Janina 16:25, 07 lis 2013

Byłam i pozdrawiam. robi się coraz ładniej.
malgorzata_s... 16:41, 07 lis 2013

Dobrze ze dajecie dobry przykład. Niech się ludziska edukuja. Pozdrawiam
Debra 17:51, 07 lis 2013

Czytałam, że połowinki były
Czyli z górki !
kitek81 07:14, 08 lis 2013

A no były polowinki spokojnie przeszły, ale na szczęście większość już za nami a dziś już piateczek jadę do domku i całe 3 dni z rodziną
Miłego dnia :*
dajana 12:00, 08 lis 2013

Kasiu pozdrowienia ciepłe zostawiam .Tyle zmian u ciebie ze az milo a sad owocowy to przy dzieciach potrzeba Przynajmniej zdrowe owoce będa miały, bez chemii .Rabaty coraz piekniejsze .Gratuluje i zycze miłych chwil z rodziną