Odpowiadam Małej Mi jestem i na pytania odpowiadam i co do ukorzeniania w ziemi juz pisałam Kasi .Kasiu w wodzie w domu do tej pory mam 25 Limek wszystkie ukorzenione do wysadzenia za tydzień na działkę.Idę obfocić .Do wieczorka
Kasiu, zaglądam co ogródkowo słychać i trzmieliny zazdraszczam. Muszę taką posadzić, bo mnie sąsiad betonowym młotem w przyszłym tygodniu obdaruje....i mus jakoś to paskudztwo zasłonić.
Pozdrawiam wieczorową (a może już nawet nocną) porą
no pogoda u nas też dziś kiepska, a ja wolne sobie wzięłam :/ nic w ogrodzie nie zrobię, a kolejne roślinki czekają na wsadzenie!
przykro mi, że trawnik rozmyło, wiem coś o tym i wiem, jakie to nerwy i stres! pogoda jakoś nie rozpieszcza nas ostatnio
u nas dobrze, że chociaż wczoraj na dzień dziecka się ociepliło i nie padało
pozdrawiam i cieszę się, że jesteś u mnie na bieżąco
gratuluję kolejnych ukorzenionych horti! macie rękę dziewczyny mi na razie najlepiej wyszło ukorzenienie bukszpanów! horti może też pare sztuk mi się uchowa
roślinki prezenty fakt, mają swoją historię i duszę i na pewno dane z sercem, więc pal licho ustalone kolory, dzięki tym roślinkom będzie ciekawiej
liczę, że moja azalia też tak będzie przykuwała wzrok, muszę dla niej znaleźć takie miejsce, że będzie ją widać z każdej stony
pozdrawiam serdecznie :*
Mireczko, dziękuję za cenne rady, już nic w domu nie będę ukorzeniała! horti jak wyniosłam na zewnątrz to dzielnie się trzymają te, które ostały może chociaż tyle się uda ukorzenić, ale reszty też nie wyrzucam, zobaczę czy coś mnie mile zaskoczy w przyszłym roku
fotki u Ciebie pooglądałam, jesteś KRÓLOWĄ ukorzeniania, bez dwóch zdań!
pozdrawiam :*
dzięki
właśnie trawnik, muszę doczytać, co zrobić z chwastami, bo mi w trawniku rosną na potęgę :/ denerwują mnie chwasty w tym roku, rok temu jakoś tak szybko i dużo ich nie było!
już nie mogę doczekać, jak skończymy ogrodzenie od frontu, wtedy tył pod siatką się uprzątnie i sadzimy drzewka na szkielet zacznę pomału wytyczać rabatki
a w przyszłym roku to już zacznie to mieć ręce i nogi