Na pewno masz większe doświadczenie i wiedzę niż ja! Masz piękny ogród i to mi już wystarczy a z czasem może ktoś z fachowców do nas trafi i pochwali lub powie co nie tak i trzeba poprawić!
kupiłam sobie dzisiaj tą nową gazetkę "Zieleń to życie"-fajne czasopismo w radzie programowej jest nasza Danusia, ale to pewnie wiecie no ale dowiedziałam się, ze ta tydzień w weekend są targi ogrodnicze pomorza i kujaw w Bydgoszczy więc pewnie pojedziemy
pochwalę się, mimo tego, że to nie temat ogrodowy, ale cieszę się bardzo, bo zamówiliśmy schody wewnętrzne i za 2 tyg będziemy je mieli zamontowane nananananaaaa
Kitku świetnie sobie radzicie,tak wiele już dokonaliście więc i z ogrodem poleci ,początki są trudne ale z czasem otulicie się pięknym ogrodem dzięki otwartości na podpowiedzi .
Dzięki Aniu, takiego wsparcia duchowego też potrzebuję! Dobrego i motywujacego także
Pozdrawiam serdecznie i oczywiście będzie mi miło, jak będziesz do mnie częściej zaglądać
Hej Ewus również pozdrawiam :* schody mają być na za 2 tyg, to wtedy zapraszam, ale będę informować na bieżąco!
Jadę dziś do Obi, pewnie coś kupię, na zurawki się nastawiam
Ale Ci zazdraszczam kup żórawki i trawki tego nigdy za dużo ja swoje trawy co kupiłam w obi podzieliłam są w doniczkach w domu ale już nie długo do ogrodu słonko dziś pięknie świeci aż mam nastrój inny tylko dobrze obejrzyj roślinki bo nie które co były na zewnątrz w obi to życia nie mają bo kupiłam różę na pniu i posadziłam w donicy obwoskowana i nic się nie dzieje ani jednego pąka nie widać pewnie spisze ją na straty zobaczymy ale hortensja z obi wypuszcza .Daj znac co kupiłas.Pozdrawiam