Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 16:13, 06 kwi 2013

nieszka napisał(a)

Bo ja to lubię robić, z tym że jestem amatorem i bierz na to poprawkę i nie sugeruj się tak dosłownie. Jak Ci się podoba to super a jak nie to mów śmiało

Szczerze mówiąc to mam nadzieję że jakaś mądra głowa spojrzy na to bardziej fachowym okiem....

Na pewno masz większe doświadczenie i wiedzę niż ja! Masz piękny ogród i to mi już wystarczy a z czasem może ktoś z fachowców do nas trafi i pochwali lub powie co nie tak i trzeba poprawić!
grazyna 16:16, 06 kwi 2013

Kasiu, widzę, że dałaś lubczyku Nieszce Pięknie Ci projektuje, sama ma cudnie u siebie
kitek81 17:42, 06 kwi 2013

grazyna napisał(a)
Kasiu, widzę, że dałaś lubczyku Nieszce Pięknie Ci projektuje, sama ma cudnie u siebie

dzięki za miłe słowa cieszę się jak dziecko z tego planu
kitek81 17:49, 06 kwi 2013

kupiłam sobie dzisiaj tą nową gazetkę "Zieleń to życie"-fajne czasopismo w radzie programowej jest nasza Danusia, ale to pewnie wiecie no ale dowiedziałam się, ze ta tydzień w weekend są targi ogrodnicze pomorza i kujaw w Bydgoszczy więc pewnie pojedziemy
kitek81 21:38, 06 kwi 2013

pochwalę się, mimo tego, że to nie temat ogrodowy, ale cieszę się bardzo, bo zamówiliśmy schody wewnętrzne i za 2 tyg będziemy je mieli zamontowane nananananaaaa
akanta 23:26, 06 kwi 2013

Kitku świetnie sobie radzicie,tak wiele już dokonaliście więc i z ogrodem poleci ,początki są trudne ale z czasem otulicie się pięknym ogrodem dzięki otwartości na podpowiedzi .
kitek81 00:15, 07 kwi 2013

akanta napisał(a)
Kitku świetnie sobie radzicie,tak wiele już dokonaliście więc i z ogrodem poleci ,początki są trudne ale z czasem otulicie się pięknym ogrodem dzięki otwartości na podpowiedzi .

Dzięki Aniu, takiego wsparcia duchowego też potrzebuję! Dobrego i motywujacego także
Pozdrawiam serdecznie i oczywiście będzie mi miło, jak będziesz do mnie częściej zaglądać
Ewa4 09:02, 07 kwi 2013

Pozdrawiam niedzielnie daj znać jak Ci schody zamontują wpadnę "opić"co Ci się dobrze będzie po nich chodzić hihi
kitek81 09:39, 07 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)
Pozdrawiam niedzielnie daj znać jak Ci schody zamontują wpadnę "opić"co Ci się dobrze będzie po nich chodzić hihi

Hej Ewus również pozdrawiam :* schody mają być na za 2 tyg, to wtedy zapraszam, ale będę informować na bieżąco!
Jadę dziś do Obi, pewnie coś kupię, na zurawki się nastawiam
Ewa4 10:10, 07 kwi 2013

Ale Ci zazdraszczam kup żórawki i trawki tego nigdy za dużo ja swoje trawy co kupiłam w obi podzieliłam są w doniczkach w domu ale już nie długo do ogrodu słonko dziś pięknie świeci aż mam nastrój inny tylko dobrze obejrzyj roślinki bo nie które co były na zewnątrz w obi to życia nie mają bo kupiłam różę na pniu i posadziłam w donicy obwoskowana i nic się nie dzieje ani jednego pąka nie widać pewnie spisze ją na straty zobaczymy ale hortensja z obi wypuszcza .Daj znac co kupiłas.Pozdrawiam