Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

Nikita 11:44, 13 kwi 2015

Kasiu, zagladam co słychać.
Biedny kotek...wody nie lubi???????
Mój sierciuch wygląda podobnie podczas kąpieli z tą różnicą, że on cały szczęśliwy jak się na niego wylewa hektolitry wody...i czym bardziej woda rozchlapana tym on szczęśliwszy....

PS. Kasiu 21.04 będę w okolicy (odbieram tatę z kuracji w "Kolejowym") może coś potrzebujesz od dziewczyn z łódzkiego to mogę podrzucić.
eda 11:51, 13 kwi 2015

Kasiu macham serdecznie mokry kotek na dobre mu to wyjdzie mój nosił też paseczek ale już jest słaby muszę kupić ciągle zapominam psinka jeszcze nosi ale sezon nowy to trza na nowo pozakładać buziaki paaa
kitek81 22:12, 13 kwi 2015

Nikita napisał(a)
Kasiu, zagladam co słychać.
Biedny kotek...wody nie lubi???????
Mój sierciuch wygląda podobnie podczas kąpieli z tą różnicą, że on cały szczęśliwy jak się na niego wylewa hektolitry wody...i czym bardziej woda rozchlapana tym on szczęśliwszy....

PS. Kasiu 21.04 będę w okolicy (odbieram tatę z kuracji w "Kolejowym") może coś potrzebujesz od dziewczyn z łódzkiego to mogę podrzucić.

mój pierwszą kąpiel zniósł dobrze, tą już ciut gorzej

Kochana, a w którym "Kolejowym"? tym w Ciechocinku czy w Aleksandrowie? Mój em pracuje w Ciechocińskim, ale do Aleksandrowskiego też codziennie jeździ fajnie by było się spotkać, chociaż na chwileczkę, bo drugi raz taka szansa może się długo nie zdarzyć o której godzinie być mniej więcej była?
czy coś bym chciała od Was? hmm, jak macie jakieś nadwyżki roślinek, to z chęcią wezmę
kitek81 22:15, 13 kwi 2015

eda napisał(a)
Kasiu macham serdecznie mokry kotek na dobre mu to wyjdzie mój nosił też paseczek ale już jest słaby muszę kupić ciągle zapominam psinka jeszcze nosi ale sezon nowy to trza na nowo pozakładać buziaki paaa

Edziu tak to jest z tymi zwierzakami, że trzeba im trochę czasu i pieniędzy poświęcić ale za to jak z nimi czasem zabawnie i wesoło
ja chyba te ampułki na allegro zamówię
pozdrawiam :*
kitek81 22:17, 13 kwi 2015

popikowałam w końcu pomidory! zajęło mi to prawie 5 godzin i zużyłam 70l ziemi! pomidorów mam tyle, że mogłabym spokojnie założyć plantację!o nieeee, w przyszłym roku robię zdecydowanie mniej!

hahahahahaha

już to widzę
Mysza 22:25, 13 kwi 2015

Najecie się przynajmniej do woli
Swoje to cieszą pracusiu
kitek81 22:27, 13 kwi 2015

Mysza napisał(a)
Najecie się przynajmniej do woli
Swoje to cieszą pracusiu

i co drugi dzień zupa pomidorowa

jutro popikuję lawendę i rozplenice ale to już mniej czasu mi zajmie
Agatek 08:10, 14 kwi 2015

uwielbiam własną pomidorówkę
i sosy różne
Olili 18:24, 14 kwi 2015

Pozdrawiam i pikowanie podziwiam ,mokry kociak - śmieszny
kasiek 19:36, 14 kwi 2015

Ale kocio ładny, ale mówisz że już kleszcze łapie? To niedobrze, sporo osób trabi że w trawie koczują... słaba zima robi swoje