Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 22:59, 12 kwi 2015

Chociaż mój przez chwikę nie był wczoraj wieczorem szczęśliwy!

Ale to na swoje życzenie, bo przyszedł jakiś cały brudny i mokry :/
kitek81 23:03, 12 kwi 2015

To jak jesteśmy przy tematach kotowych, to macie jakieś sprawdzone sposoby na kleszcze, bo Rudy ostatnio codziennie przynosi i boję się o dzieciaki, żeby przy głaskaniu nie przeszły na nie!
inag 00:18, 13 kwi 2015

kitek81 napisał(a)

No dobrego masz plana koty nie mają źle, tylko trzeba patrzeć jak przez ulicę się przechodzi, bo z tym to często mają pecha i kończą swój żywot!

Ale mają aż 9 żyć podobno!!! Poza tym, mnie by nic nie potrąciło bo ja bym się z kanapy nie ruszała
inag 00:20, 13 kwi 2015

kitek81 napisał(a)
To jak jesteśmy przy tematach kotowych, to macie jakieś sprawdzone sposoby na kleszcze, bo Rudy ostatnio codziennie przynosi i boję się o dzieciaki, żeby przy głaskaniu nie przeszły na nie!

Są takie specjalne kropelki na kark na pchły i kleszcze. Najczęściej można je kupić u weterynarza. Działają ponad miesiąc i są rewelacyjne. U mnie kosztują około 10zł. Ja zawsze swoim je aplikuję i nie ma problemu.
inag 00:21, 13 kwi 2015

kitek81 napisał(a)
Chociaż mój przez chwikę nie był wczoraj wieczorem szczęśliwy!

Patrzy jakby już wszystko było mu jedno Chęć do życia z niego uszła
bdan 08:14, 13 kwi 2015

kitek81 napisał(a)
dzisiaj pieląc w malinach zastanawiałam się, co ja zrobię, jak mi plany rabatowe nie wypalą?! ja tu piszę, że zrobię w tym sezonie to czy tamto, a jak na elewację i wykończeniówkę domu wyjdzie tyle, że na roślinki zabraknie, to chyba się pochlastam i jaki wstyd przed Wami!

Kasiu Ania dobrze Ci napisała. Ja tez planuję rabaty, potem zmieniam i tak w ogóle to tez staram sobie dawać na luz, ze coś tam wsadzę, a na spokojnie w przyszłości dosadzać będę
kitek81 10:48, 13 kwi 2015

inag napisał(a)

Ale mają aż 9 żyć podobno!!! Poza tym, mnie by nic nie potrąciło bo ja bym się z kanapy nie ruszała

No chyba, że tak
kitek81 10:53, 13 kwi 2015

inag napisał(a)

Są takie specjalne kropelki na kark na pchły i kleszcze. Najczęściej można je kupić u weterynarza. Działają ponad miesiąc i są rewelacyjne. U mnie kosztują około 10zł. Ja zawsze swoim je aplikuję i nie ma problemu.

Właśnie ostatnio mu to zaaplikowałam, bo w krótkim czasie zgubił 2 obroże przeciwinsektom, ale u nas jedna taka ampułka w sklepie zoologicznym kosztuje 20zł, więc ciutkę więcej jak u Was! Ale musze zobaczyć u weterynarza, a jak nie, to zamowię na allegro
kitek81 10:53, 13 kwi 2015

inag napisał(a)

Patrzy jakby już wszystko było mu jedno Chęć do życia z niego uszła

Nom, minę ma zdesperewaną!
kitek81 10:55, 13 kwi 2015

bdan napisał(a)

Kasiu Ania dobrze Ci napisała. Ja tez planuję rabaty, potem zmieniam i tak w ogóle to tez staram sobie dawać na luz, ze coś tam wsadzę, a na spokojnie w przyszłości dosadzać będę

Też tak sobie tłumaczę! Ale co tam, na razie się nie martwię, co ma być to będzie. Przecież niektórych spraw nie przeskoczę