Wczoraj musielismy odstawić auto do mechanika i 600zł jesteśmy lżejsi! :/ a mogłam za to mieć z 60 worków kory! Dlatego wczoraj poszła w plan wersja uboższa, bo nie mam zamiaru co chwile pielić
Bo przy upale rośliny walczą o przetrwanie, a chwasty jak rosły tak rosną :/
I jak wyrywaliśmy darń też żadnego paskudztwa nie znalazlam, na co mógł kret przyjść na wyżerkę! Uffff
U la la...nieźle...darń rzuciłaś na kompost?będzie super ziemiatrawa skoszona wygląda teraz ok, potem niekoniecznie, ale jako ściółka rewelka-zaoszczędzi Tobie pielenia
Dzięki super, że jesteś
No właśnie nic nie znaleźliśmy, chyba że dziad wszystko wyżarł! Jedno mrowisko było tylko! Ale trzymam rękę na pulsie, a dziada od paru dni nie ma!
Dzięki trawe wywalam na bio, zostawiamy tylko tą z koszenia muszę coś wykombinować i kupić tej kory
Kreta póki co nie ma i mam nadzieję, że nie będzie!
Darni jeszcze musze na jakieś 70 cm na wysokości drzewek jeszcze wyrwać, bo chcę przed hortkami dać rozchodniki i żurawki. Za hortkami dam 3 szt gracków
Gracki, hortki i rozchodniki przed super połączenie!takie ostatnio też odkryłam i poczynię u iebie jak mi się hortki ukorzeniąMatrona fajnie wygląda, widziałaś o Bożenki-hortensji?
Kasiula, ja bym te rabate wyprostowala, dalabym linie...Najpierw tuje potem limki wymieszane z wysoka trawa ( na cala dlugosc) a w 3 rzedzie rozchodniki...ew jeszcze cos niskiego w nozki, cos np bordowego...