Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

anabuko1 08:08, 13 sie 2015

O dobrze,że moja Fiona te nornice i inne szkodniki wyłapuję
I po prostu ich nie mam.Nawet do sąsiadów na działki już chodzi na polowanka
dajana 14:56, 13 sie 2015

W taki upał Kasiu nie ma warunków na prace ogrodowe ale ty z nowa rabatą widzę dobrze sobie radzisz .Warzywnik u mnie też zaniedbany ale przyszły mi z pomocą krety .Takich kopców jak żyje nie widziałam Czekałam przy jednym aby go pogłaskać za dobrą robotę Nie doczekałam się tak zapracowany bidulek był .W przeciwieństwie do innych osobiście lubię krety bo wiem ze wyjadają mi szkodniki, chrząszcze ,opuchlaki i pewnie jeszcze jakies gady. Wolę krety niż te zjadające wszystko szkodniki.Wiem ze tam są bo przekopując sama je widziałam One siedzą nawet metr pod ziemią wyobraż sobie i rozmnażają się na potęgę. Prace u mnie stanęły ze względu na upał .KMoje krety sa dobrze wychowane bo ogórków mi nie ruszyły Zrobiłam już 50 słoików .Lecę do domku pa!
kitek81 22:44, 13 sie 2015

inag napisał(a)
Na pewno chętniej zjedzą trutkę one niż krety. Poza tym nornice lubią moje koty kretów coś nie tykają...

mój kot teraz też się zrobił bardziej łowny, to może w końcu zacznie być z niego pożytek
kitek81 22:45, 13 sie 2015

Mirka napisał(a)
I tak źle i tak nie dobrze .

niestety
kitek81 22:45, 13 sie 2015

ewa004 napisał(a)
I u mnie pojawił się kret, zrył mi już pod hortkami i podkopał ID. Dzisiaj wzywam dziada na pojedynek

i jak, zbrojnie rozpoczęłaś walkę z dziadem?
obyś szybko osiągnęła zwycięstwo
kitek81 22:46, 13 sie 2015

anabuko1 napisał(a)
O dobrze,że moja Fiona te nornice i inne szkodniki wyłapuję
I po prostu ich nie mam.Nawet do sąsiadów na działki już chodzi na polowanka

taki kot to skarb jeszcze sąsiedzi na tym skorzystają
kitek81 22:50, 13 sie 2015

dajana napisał(a)
W taki upał Kasiu nie ma warunków na prace ogrodowe ale ty z nowa rabatą widzę dobrze sobie radzisz .Warzywnik u mnie też zaniedbany ale przyszły mi z pomocą krety .Takich kopców jak żyje nie widziałam Czekałam przy jednym aby go pogłaskać za dobrą robotę Nie doczekałam się tak zapracowany bidulek był .W przeciwieństwie do innych osobiście lubię krety bo wiem ze wyjadają mi szkodniki, chrząszcze ,opuchlaki i pewnie jeszcze jakies gady. Wolę krety niż te zjadające wszystko szkodniki.Wiem ze tam są bo przekopując sama je widziałam One siedzą nawet metr pod ziemią wyobraż sobie i rozmnażają się na potęgę. Prace u mnie stanęły ze względu na upał .KMoje krety sa dobrze wychowane bo ogórków mi nie ruszyły Zrobiłam już 50 słoików .Lecę do domku pa!

musieliśmy w upały robić, bo roślinki już jakiś czas po zakupie stały u nas i zaczęły marnieć! nowa rabatka wymaga jeszcze czasu i finansów kreta współczuję-co chwila słychać, że u kogoś grasuje! mówiłam już, że Ty to Anioł? nawet u dziada dopatrujesz się korzystnych stron
i jak tego dokonałaś, że masz tyle ogórków? u mnie w tym roku z tym i z cukiniami kiepsko
pozdrawiam serdecznie
kitek81 23:54, 13 sie 2015

Rzadko dodaję swoje zdjęcia na O. ale teraz muszę bo to mój pierwszy medal i chciałam się z Wami podzielić tą radością i satysfakcją
Brązowy medal Sił Zbrojnych w Służbie Ojczyźnie

inag 00:39, 14 sie 2015

GRATULUJĘ!!!
No w szoku jestem! Robisz wrażenie kobieto w tym mundurze... Teraz podejrzewam kto u Was w domu rządzi
Mam tylko jedno pytanie: Jak Ty kobieto wytrzymałaś w tym mundurze w taką temperaturę???! Za to powinni Ci jeszcze jeden medal dać!
yolka 05:26, 14 sie 2015

Gratuluję i życzę lampasików na spódnicy