Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 22:15, 28 kwi 2013

Debra napisał(a)
Piękny kolor drewna, takie szaro-beżowe, świetnie łączy się z metalowymi elementami.

Wzruszające furteczki - no tak, przy dziecku to jest abolutna konieczność.

Rozumiem, że są też podświetlone, bo w ścianie to oczka świetlne, tak?

dzięki cieszę się, że schody się podobają no bramki muszą być! chociaż nie trzeba za każdym razem jak Milena zniknie za ścianą lecieć i sprawdzać, czy nie weszła na schody!
przy schodkach mamy lampki ledowe, dobrze wypatrzyłaś
pozdrawiam :*
kitek81 22:25, 28 kwi 2013

dzisiaj niedziela minęła nam pracowicie!
po dzisiejszym dniu stwierdzam, że znów muszę wyluzować i nie nastawiać się, że zrobię wszystko od razu, bo po raz kolejny widzę, że tak się nie da!
myślałam, że ogrodzenie raz dwa i będzie zrobione, bo co to za problem naciągnąć siatkę!
a tu doopa, z 3 części zrobiliśmy tylko 1 !!
troszkę jeszcze ogarnęłam podwórko z widocznego gruzu, odłożyłam kamienie na skalniak, bo jak jutro wujek wpadnie z koparką, to żeby mógł spokojnie robić, a nie, ze dopiero będziemy się organizować!
no i tak dzień zleciał, w planie miałam więcej zaplanowane, ale życie jak zwykle swoje
i tak oto prezentuje się siatka na tyle domu!
szkoda, że nie cyknęłam już jak było skończone, tzn jeszcze drut na dole pociągnięty, no ale obraz już jest

zaraz inaczej z tym ogrodzeniem majówka zapowiada się pracowicie, bo Jarek przyjedzie nam pomóc dokończyć ogrodzenie, a jutro wujek przyjedzie z koparką podsypać taras i potem zaczniemy zwozić ziemię, a i chyba studnie jeszcze zrobimy
miłej nocy i miłego przyszłego tygodnia życzę :*
Asia 22:34, 28 kwi 2013

Kasiu, Tobie również, wszystkiego dobrego w nowym tygodniu, pozdrawiam
Kasiek 23:00, 28 kwi 2013

Spuscic Cie na chwile z zasiegu wzroku to ... Ale nadrobilas pracy,a schody -cudenko Tez mam podswietlane halogenami drewniane schody,ale z jasnego drewna Pieknie sie u Ciebie dzieje,co chwilka to cos nowego Milego poniedzialku zycze i pieknej pogody
Debra 23:05, 28 kwi 2013

Z ogrodzeniem od razu inaczej, elegancko siateczka naciągnięta, plany na następne dni wielkie, parę dni i zostanie tylko sama przyjemność z mieszkania w pięknym miejscu.
Marta7 07:43, 29 kwi 2013

Kasiu wpadam z samego ranka życzyć Ci żeby to co zaplanowałaś poszło Ci jak po maśle !
Ewa4 08:56, 29 kwi 2013

No prosze chwilę mnie nie było a Kaśka już masz schody i ogrodzenie też no super szybko wam idzie praca tylko patrzeć jak za kilka dni wrzucisz fotki z ogrodem pełnym drzew i kwiatów.Życzę Ci z całego serca .Pozdrawiam
Janina 09:29, 29 kwi 2013

Pozdrawiam Cię serdecznie i podziwiam za ogrom wykonanej pracy. Schody po prostu piękne i fantastyczne zabezpieczenia, super to wyszło. W ogrodzie dużo pracy. Ja mam sporo sadzenia, dostałam 11 dużych bukszpanów, które gdzieś musiałam wsadzić. Przesadziłam róże i wiele innych roślin , wsiałam warzywa i nawiozłam trawnik ..
Maria667 15:32, 29 kwi 2013

Kasiu!
Schody bardzo ładnie wyszły
No i ciekawe, jak tam prace w ogrodzie? Wujek z koparką dojechał?

kitek81 22:44, 29 kwi 2013

Asia napisał(a)
Kasiu, Tobie również, wszystkiego dobrego w nowym tygodniu, pozdrawiam

dziękuję Asiu za odwiedzinki również miłego