Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 22:46, 29 kwi 2013

Kasiek napisał(a)
Spuscic Cie na chwile z zasiegu wzroku to ... Ale nadrobilas pracy,a schody -cudenko Tez mam podswietlane halogenami drewniane schody,ale z jasnego drewna Pieknie sie u Ciebie dzieje,co chwilka to cos nowego Milego poniedzialku zycze i pieknej pogody

dzieki za miłe słowa, niby coś dłubiemy cały czas przy domku i w domku, ale cały czas końca nie widać ale najważniejsze, że cały czas do przodu
pozdrawiam
kitek81 22:47, 29 kwi 2013

Debra napisał(a)
Z ogrodzeniem od razu inaczej, elegancko siateczka naciągnięta, plany na następne dni wielkie, parę dni i zostanie tylko sama przyjemność z mieszkania w pięknym miejscu.

tylko, żeby się działo na zewnątrz, to pogoda musi być sprzyjająca, a dziś niestety taka nie była-było zimno i padało :/
pozdrawiam za to ciepło
kitek81 22:49, 29 kwi 2013

Marta7 napisał(a)
Kasiu wpadam z samego ranka życzyć Ci żeby to co zaplanowałaś poszło Ci jak po maśle !

dzięki Martusiu, niestety moje plany musiałam przenieść na jutro, więc i życzenia od Ciebie przeniosę sobie na następny dzień
pozdrawiam
kitek81 22:50, 29 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)
No prosze chwilę mnie nie było a Kaśka już masz schody i ogrodzenie też no super szybko wam idzie praca tylko patrzeć jak za kilka dni wrzucisz fotki z ogrodem pełnym drzew i kwiatów.Życzę Ci z całego serca .Pozdrawiam

oj chciałabym, żeby było tak jak piszesz! tylko wiesz, plany jedno, realizacja drugie
buziaki :*
kitek81 22:52, 29 kwi 2013

Janina napisał(a)
Pozdrawiam Cię serdecznie i podziwiam za ogrom wykonanej pracy. Schody po prostu piękne i fantastyczne zabezpieczenia, super to wyszło. W ogrodzie dużo pracy. Ja mam sporo sadzenia, dostałam 11 dużych bukszpanów, które gdzieś musiałam wsadzić. Przesadziłam róże i wiele innych roślin , wsiałam warzywa i nawiozłam trawnik ..

i że niby ja dużo zrobiłam?! o Ty się ostatnio ostro napracowałaś-u mnie to wszystko przede mną! już się nie mogę doczekać jak zawsze siać i wsadzać swoje roślinki, warzywa, drzewa i krzewy
pozdrawiam serdecznie
kitek81 22:54, 29 kwi 2013

Maria667 napisał(a)
Kasiu!
Schody bardzo ładnie wyszły
No i ciekawe, jak tam prace w ogrodzie? Wujek z koparką dojechał?

dziękuję Marysiu za ślicznego kwiatka-na razie cieszę się Waszymi pięknymi okazami!
wujek dziś nie dojechał niestety, bo miał za dużo pracy, ale obiecał, że będzie jutro! dziś i tak pogoda była do bani, autobus mój nie dojechał, więc byłam późno w domu, więc może jutro więcej się poszczęści
buźka :*
kitek81 12:15, 30 kwi 2013

Dobry wszystkim
Dzisiaj pogoda troszkę lepsza, najważniejsze że nie pada!
Popołudniu ma podjechac wujek z koparka i z facetem od studni

A miałam się Was pytać o bluszcza tego co dałam do ukorzenienia, bo puszcza mi korzonki nawet przy tych listach co są nad ziemią, może tak być? A jak mam je wtedy wkopywac do gruntu?
kitek81 13:08, 30 kwi 2013

A tak w ogóle, to niedługo jak doczekam się czarnoziemu, to zacznę w pierwszej kolejności sądzić moje biedronkowe byliby i cebulki, ale potem przyjdzie czas na drzewa i krzewy, a ją dalej nie mam listy
kitek81 13:19, 30 kwi 2013

I nie wiem, czy też tak macie, ale podejrzewam, że tak, że każda roslinka Was cieszy, nawet polna bo mnie te polne bratki ucieszyly, jak nie wiem co prawda, że są urocze
W niedzielę sobie narwalam z Milenka, jak kladlismy siatkę ogłoszeniowa
kitek81 13:24, 30 kwi 2013

Qrcze, ja zamiast pracować na O. siedzę